Hallgasd online

Most szól

Matt Simons

Catch and Release

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Apróhirdetések

Téma *
Név *
Email
Telefon *
Hírdetés szövege *
Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

T. Bernadett ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Babysitting!
0754575722

Gyermekfelügyeletet vállalok 2-10 éves korig, hétvégéken (péntek 17:00<, szombat, vasárnap), illetve beugróként. További információk, illetve elérhetőség a megadott email címen.

2017. október 15. vasárnap

Erzsébet: Takarítás
0745183865

Takarítást vállalok Kolozsváron heti egy alkalommal.

2017. október 14. szombat

IJC Jobs ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Lovasz kerestetik Angliaba nagyon elonyos berezessel!
0747 933 592

ngliába keresünk házvezető-gondnok párt bentlakással, azonnali kezdéssel.

Munkavégzés helye: Newbury-től 3 mérföldre vidéken

Feladatok:

§ A ház takarítása és rendben tartása- főzés, bevásárlás, mosás-vasalás

§ Gépkocsivezetői feladatok

§ Általános gondnoki és ügyintézői feladatok

§ Kertgondozás – besegiteni a főkertésznek

§ Háziállatok

2017. október 09. hétfő

Horvath Zita: Fodrasz helyiseg
0745518674

Kozponti fekvesu Timea szepsegszalonba fodrasz helyiseg kiado.Elonyos ber ,kellemes legkor.Tobb info a 0745518674 -es szamon.

2017. október 06. péntek

Gáll Brigitta ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Kozmetika
0752210535

Kozmetikus kisegítői állást keresek Kolozsváron. Magyarországon végzett kozmetikai bizonyítvánnyal rendelkezem, 2 évig voltam kozmetikus mester mellett. Rendelkezem még smink diplomával, szempilla lifting diplomával, füllyukasztói (Studex) diplomával és hamarosan Long Lashes diplomával.

Várom szeretettel az ajánlatokat e-mailben és a megadott telefonszámon! :)

2017. október 05. csütörtök

IJC Jobs ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Epitkezes teruleten jelentkezz Angliai munkara
0747 933 592

Epitkezes teruleten minimalis tapasztalattal es B kategorias jogositvannyal rendelkezo fiatalembert vagy part keresunk Kentbe oktoberi kezdessel. Elonyos berezes es szallas biztositott. Tel: 0747 933 592.

 

2017. október 05. csütörtök

RDE Harghita ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Irodai munkatars
0732690719

Székelyudvarhelyi hulladékgazdálkodással foglalkozó RDE HARGHITA Kft , irodai munkatársat alkalmaz a kolozsvári munkapontjára . Követelmények: minimum középfokú végzettség, az Office csomag alapos ismerete, jó kommunikációs készség, előkönyvelésben való tapasztalat. Fényképes önéletrajzot az office@rdero.ro e-mail címre várunk.

2017. október 05. csütörtök

IJC Jobs ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Angliaba keresunk egy part hazvetono-gondnok/besegito pozicioba azonnali kezdes mellett
0747933592

Angliaba keresunk egy part hazvetono-gondnok/besegito pozicioba azonnali kezdes mellett. Jelentkezhetnek egyedul ferfiak is a meghirdetett gondnok munkara. Szallas es etkezes biztositott a csalad reszerol.

Munkavegzes helye: Kent

Fizetes: 200-220 font (£) per het

Munkaido: 40 ora per het

Kovetelmeny(ek): B kategorias jogositvannyal valo rendelkezes.

Feladataid mint hazvezetono: 

-hazvezetes: fozes, mosogatas, mosas es vasalas, takaritas 

-egyeb hazimunkak elvegzese: a rendre valo vigyazas

Feladataid mint gondnok/besegito:

-hazkoruli munkak elvegzes: kerti munkak, kerteszkedes es a campingnel valo besegito munkak elvegzese

-gyerekek iskolaba szallitasa, alkalmankent tovabbi esemenyekre valo szallitasa

 

Felkeltettuk erdeklodesed, hivj minket a kovetkezo elerhetosegunkon: 0747 933 592 vagy kuldd el fenykepes oneletrajzod az istvan@ijcjobs.com cimre.  

 

2017. október 04. szerda

Bridge Language Study House ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Menedzser Asszisztens (6 órás állás)
0364 101088

A kolozsvári Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ keretén belül egy kellemes, dinamikus és aktív munkatársat keresünk közönségszolgálati és titkárnői feladatkörre. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy megfelelő készségekkel rendelkeztek, vagy ajánlani tudtok valakit aki megfelelő lenne a fentemlített munkakörre, kérjük küldjétek el szándékleveleteket az önéletrajzotok kíséretében az info@blsh.ro címre.

Amit elvárunk:  - egyetemi végzettség (előnyt jelent a Közönségkapcsolatok, Kommunikáció, Szociológia, Bölcsészkar vagy Business szakokon szerzett diploma)
- a magyar nyelv anyanyelvi szintű ismerete, a román, valamint angol nyelv felsőfokú ismerete (előnyt jelent ha a jelentkező magyar-román-angol fordítói engedéllyel rendelkezik).
- kitűnő kommunikációs és közönségszolgálati készségek (a közönségszolgálat megszervezéséért felelős, kellemes, nyitott és kedves személyiségi tulajdonságokkal rendelkező munkatárs).
- titkársági képességek és megfelelő szintű pénzügyi készségek a napi pénzátvétel és kifizetések megszervezése és lebonyolítása végett.
- kitűnő szervezési készségek és az erőforrások gyakorlatias és takarékos felhasználási képessége.
- magasszintű általános számítógépes ismeretek és az adatok Excel-ben való feldolgozásához szükséges képességek.   Amit kínálunk:  - napi 6 órás munkaprogram (hetfőtől péntekig 13.00 – 19.00 óra között).
- fiatal és dinamikus csapat és barátságos, kellemes munka környezet.
- európai szintű kulturális és oktatási programokban, projektekben való résztvétel.
- ingyenes résztvétel a Bridge LSH Nyelvoktató Központ keretén belül szervezett nyelvtanfolyamokon.
Érdeklődéssel várjuk jelentkezéseteket a meghirdetett állásra az

2017. október 04. szerda

Juhos Melinda: takaritas
0770629869

Takaritast vallalok, kolozsvaron. Heti 3 alkalommal.

2017. október 02. hétfő