Hallgasd online

Most szól

Nothing But Thieves

Sorry

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Megvizsgálják a Ioan Țene elleni vádakat

Ioan TeneFegyelmi bizottságot hívott össze a kolozsvári városi tanács szeptember 14-re, ahol megtárgyalják annak a beadványnak a vádjait, amelyeket kolozsvári polgárok állítottak össze Ioan Țene ellen.

Bővebben...

Pénteken indul útjára a Yuppi Ride adománygyűjtő expedíció

yuppiA Yuppi Tábor idei harmadik kiadása juvenilis idiopátiás artritisszel és onkológiás megbetegedéssel diagnosztizált gyerekek és kamaszok számára szervezett tábort, összesen 28, az egész országból érkező fiatal vesz részt jelenleg is a programokon.

Bővebben...

Az egészségügyi miniszter szerint a pneumococcus elleni oltások feltétlen szükségesek a gyerekek védelmére

pneumoFlorian Bodog egészségügyi miniszter azt nyilatkozta csütörtökön, hogy a pneumococcus elleni oltások feltétlen szükségesek a gyerekek védelmére olyan betegségek ellen, mint a tüdőgyulladás, fülgyulladás, vérmérgezés és agyhártyagyulladás.

Bővebben...

Karbantartási díjat vezetnek be a .ro végződésű internetes tartománynevekre

domain.roJövő márciustól évi hat euró plusz áfa "karbantartási díjat" is kell majd fizetni minden .ro végződésű internetes tartománynévre - közölte az Agerpres hírügynökség csütörtökön a nemzeti doménneveket kezelő bukaresti informatikai kutatóintézet (ICI) igazgatótanácsának döntését ismertetve.

Bővebben...

Pénteken zajlik a Magyar Szakosok III. Nagytalálkozója

\"bolcseszkar\"A Magyar Szakosok III. Nagytalálkozójára kerül sor pénteken a Babeș-Bolyai Tudomány Egyetemen, előadással, kerekasztalbeszélgetéssel, valamint informális találkozókkal készülnek a szervezők.

Bővebben...

További forgalomkorlátozásokat a Magyar Napok alatt

parkolo foterA polgármesteri hivatal közlése szerin szerdán 15:30-től 16:30-ig lezárnak egy közlekedési sávot a Mikó utca – Szent György tér – Jókai utca – Fő tér szakaszon.

Bővebben...

Feljelentést tett az EMNP az RMDSZ-elnök kijelentésére reagáló gyűlöletbeszéd miatt

ToroTTiborÜgyészségi feljelentést tett az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) elnöke, Alexandru Cumpanasu ellen, aki - az EMNP megítélése szerint - magyarellenes gyűlöletet szított a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget (RMDSZ) vezető Kelemen Hunor kijelentésére reagáló nyilatkozatával.

Bővebben...

Forgalomkorlátozások a Magyar Napok alatt

farkas utcaA kolozsvári polgármesteri hivatal közlése szerint lezárják a gépkocsiforgalmat a Farkas utcában augusztus 14-21. között.

Bővebben...

Alkategóriák

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>