Hallgasd online

Most szól

Elias Jr.

Tancoljunk a jegen

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Nincsenek útlezárások Kolozs megyében

Télies körülmények között zajlik a közlekedés a Kolozs megyei közutakon, útlezárások azonban sehol nincsenek. Az elmúlt 24 órában 57 géppel takarították az utakat. "Kolozs megyében nincsenek elzáródott vagy lezárt útszakaszok, a forgalom télies körülmények között zajlik. Az elmúlt 24 órában 57 útszakaszon 29 hóeltakarító gép dolgozott" - tájékoztatott kedden a Kolozs Megyei Tanács. A tájékoztató szerint 405 tonna sót és más csúszásgátló anyagot szórtak szét az utakon.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>