Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Újabb határidő az illegális szeméttelepek bezárására

A pataréti, szamosújvári, tordai és bánffyhunyadi illegális szeméttelepek EU-konform bezárását ígérik ismét a hatóságok. Az újabb határidő 2018. A legköltségesebb beruházás a pataréti szeméttelep bezárása lesz, amelyre eddig is rengeteg pénzt költött a Kolozs Megyei Tanács. A négy szeméttelep bezárásának összköltsége 29,8 millió lej, ÁFA nélkül, ebből 23,4 millió lejt költenek majd a Kolozsvár szomszédságában található pataréti szeméttelep konzerválására. Alin Tişe, a megyei tanács elnöke szerint hamarosan újrakezdik a munkálatokat, amelyek befejezésére maximum 12 hónap áll majd rendelkezésükre.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>