Hallgasd online

Most szól

Eagle Eye Cherry

Are you still having fun

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Spontán tüntetés kezdődött Kolozsváron a közkegyelmi tervezet ellen

Spontán tüntetés kezdődött Bukarestben és Kolozsváron a Grindeanu-kormány által közvitára bocsátott közkegyelmi tervezet ellen. Körülbelül 200 személy tüntetett szerda este Kolozsváron az amnesztiáról és közkegyelemről szóló rendelettervezetek ellen. Az engedély nélküli tiltakozáson résztvevők azt mondták: a közösségi médiában megjelent felhívásokra válaszolva gyűltek össze Kolozsvár főterén számolt be a Maszol portál. A résztvevők tábláin olyan feliratok szerepeltek, hogy : "Kormányprogramot akarunk, nem elítélteket", "Közkegyelem nélkül, amnesztia nélkül, Kolozsvár nem amnéziás", "Demokráciát akarunk amnesztia nélkül" , "A demokráciában a tolvajok a börtönben ülnek".

(maszol.ro)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>