Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Spontán tüntetés kezdődött Kolozsváron a közkegyelmi tervezet ellen

Spontán tüntetés kezdődött Bukarestben és Kolozsváron a Grindeanu-kormány által közvitára bocsátott közkegyelmi tervezet ellen. Körülbelül 200 személy tüntetett szerda este Kolozsváron az amnesztiáról és közkegyelemről szóló rendelettervezetek ellen. Az engedély nélküli tiltakozáson résztvevők azt mondták: a közösségi médiában megjelent felhívásokra válaszolva gyűltek össze Kolozsvár főterén számolt be a Maszol portál. A résztvevők tábláin olyan feliratok szerepeltek, hogy : "Kormányprogramot akarunk, nem elítélteket", "Közkegyelem nélkül, amnesztia nélkül, Kolozsvár nem amnéziás", "Demokráciát akarunk amnesztia nélkül" , "A demokráciában a tolvajok a börtönben ülnek".

(maszol.ro)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>