Hallgasd online

Most szól

Eagle Eye Cherry

Are you still having fun

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Több városban tüntettek a közkegyelmi rendelet tervezete ellen

Több városban tüntettek csütörtök este a közkegyelmi rendelet és a büntető törvénykönyvek tervezett módosítása ellen, Kolozsváron vasárnap vonulnak utcára. Temesváron az Opera téren körülbelül ezer személy gyűlt össze a csütörtök esti tüntetésre, ugyanis szerintük a közkegyelmi rendelet tervezete egyes politikusokat, üzletembereket és köztisztviselőket segítene abban, hogy kivonják magukat a büntetőjogi felelősségrevonás alól. Brassóban a prefektúra előtt gyűlt össze mintegy 300 tiltakozó, hogy kifejezze felháborodását a közkegyelmi rendelet tervezetével és a Btk. tervezett módosításával szemben. "Azok az emberek, akik 27 éven át loptak, most külön törvényeket akarnak saját maguk számára' - mondta az egyik résztvevő, hozzátéve, polgári kötelességének érezte, hogy megvédje jogait azokkal szemben, akik lábbal akarják tiporni a demokrácia elveit. Nagyszeben központjában mintegy 200 személy tüntetett csütörtök este. Egyes tiltakozók PSD-ellenes feliratokat emeltek a magasba. A tüntetők között volt a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) néhány tagja. Kolozsváron legközelebb január 22-én, vasárnap szerveznek tiltakozást, a tiltakozó menet 17 órakor a Főtérről indul.
(Agerpres/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>