Hallgasd online

Most szól

Jonas Blue

Mama

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Több városban tüntettek a közkegyelmi rendelet tervezete ellen

Több városban tüntettek csütörtök este a közkegyelmi rendelet és a büntető törvénykönyvek tervezett módosítása ellen, Kolozsváron vasárnap vonulnak utcára. Temesváron az Opera téren körülbelül ezer személy gyűlt össze a csütörtök esti tüntetésre, ugyanis szerintük a közkegyelmi rendelet tervezete egyes politikusokat, üzletembereket és köztisztviselőket segítene abban, hogy kivonják magukat a büntetőjogi felelősségrevonás alól. Brassóban a prefektúra előtt gyűlt össze mintegy 300 tiltakozó, hogy kifejezze felháborodását a közkegyelmi rendelet tervezetével és a Btk. tervezett módosításával szemben. "Azok az emberek, akik 27 éven át loptak, most külön törvényeket akarnak saját maguk számára' - mondta az egyik résztvevő, hozzátéve, polgári kötelességének érezte, hogy megvédje jogait azokkal szemben, akik lábbal akarják tiporni a demokrácia elveit. Nagyszeben központjában mintegy 200 személy tüntetett csütörtök este. Egyes tiltakozók PSD-ellenes feliratokat emeltek a magasba. A tüntetők között volt a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) néhány tagja. Kolozsváron legközelebb január 22-én, vasárnap szerveznek tiltakozást, a tiltakozó menet 17 órakor a Főtérről indul.
(Agerpres/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>