Hallgasd online

Most szól

Coldplay & Big Sean

Miracles

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Rádión kapott adatok alapján is bírságolhat a rendőr gyorshajtásért

A rádión kapott adatok alapján is megbírságolhatják a közlekedési rendőrök a sebességkorlátozást túllépő autósokat. Ezt a precedens értékű ítéletet hozta hétfőn a legfelsőbb bíróság egy megbüntetett sofőr által indított perben. Egy Krassó-Szörény megyei férfi, Ovidiu Costea 2014-ben óvta meg a nevére kiállított bírságolási jegyzőkönyvet adja hírül a Maszol portál az Agerpres hírügynökségre hivatkozva.A gyorshajtásért megbüntetett férfi a jegyzőkönyv megsemmisítését kérte a törvényszéktől. Arra hivatkozott, hogy nem az a rendőr bírságolta meg, aki az autója sebességét mérte traffipaxszal. A jegyzőkönyvet több száz méterrel a tettenérés helyszínétől, egy közlekedési járőr állította ki a radart kezelő társától rádión kapott adatok alapján. A Krassó-Szörény megyei törvényszék elutasította az óvását. A férfi fellebbezett, de sikertelenül. A legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a bírságolási jegyzőkönyvet a rádión kapott adatok alapján bármelyik közlekedési rendőr kiállíthatja.

(maszol.ro)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>