Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Tüntetések a büntetőtörvényköny módosítása nyomán

Az ország számos nagyvárosában felélénkültek a körmányellenes tüntetések a kabinet kedd késő esti bejelentése nyomán. Kolozsváron éjfél után mintegy 5000 személy vonult utcára a Digi24 hírtelevízió szerint. Éjfél után nem sokkal az összegyűlt tömeg megindult a Mărăsti-negyed irányába. A Bocskai teret, a Budai Nagy Antal (Dorobanților) utcát érintve haladtak, majd a megyei könyvtár után, a Teodor Mihali utcán befordulva a Györgyfalvi negyed felé vették az irányt. Több mint 10.000 ember tiltakozott Bukarestben, a Győzelem téren a kormány által kedden elfogadott intézkedések ellen. A tiltakozók bekerítették a Victoria-palotát, sokan közülük kérték a csendőröktől, nyissák ki a kapukat, hogy tudjanak bemenni a kormányépület udvarára. Csendőrségi források szerint jelenleg meghaladta a 10.000-et a fővárosban tüntetők száma. Az ország más városaiban is utcára vonultak az emberek. Brassóban, Nagyszebenben, Temesváron, Jászvásáron több mint ezren tiltakoznak.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>