Hallgasd online

Most szól

Stevie Wonder

I Just Call To Say I Love You

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Tüntetések a büntetőtörvényköny módosítása nyomán

Az ország számos nagyvárosában felélénkültek a körmányellenes tüntetések a kabinet kedd késő esti bejelentése nyomán. Kolozsváron éjfél után mintegy 5000 személy vonult utcára a Digi24 hírtelevízió szerint. Éjfél után nem sokkal az összegyűlt tömeg megindult a Mărăsti-negyed irányába. A Bocskai teret, a Budai Nagy Antal (Dorobanților) utcát érintve haladtak, majd a megyei könyvtár után, a Teodor Mihali utcán befordulva a Györgyfalvi negyed felé vették az irányt. Több mint 10.000 ember tiltakozott Bukarestben, a Győzelem téren a kormány által kedden elfogadott intézkedések ellen. A tiltakozók bekerítették a Victoria-palotát, sokan közülük kérték a csendőröktől, nyissák ki a kapukat, hogy tudjanak bemenni a kormányépület udvarára. Csendőrségi források szerint jelenleg meghaladta a 10.000-et a fővárosban tüntetők száma. Az ország más városaiban is utcára vonultak az emberek. Brassóban, Nagyszebenben, Temesváron, Jászvásáron több mint ezren tiltakoznak.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>