Hallgasd online

Most szól

BLAHALOUISIANA

Túl tavol, eleg kozel

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Az RMDSZ nem ért egyet a kormány döntésével

Nem értünk egyet a kormány döntésével, amely sürgősségi rendelettel módosítja a büntetőtörvénykönyvet (Btk) és büntetőeljárást – áll a Szövetség közleményében. Az RMDSZ kitart a korábbi álláspontja mellett, mely szerint a törvénykönyvet a parlamentnek kell módosítania megfelelő vita után. A közleményben arról tájékoztatnak, hogy aggályos hogy a kormány kapkodva döntött ebben a kérdésben. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség emlékeztet, hogy tavaly májusban, az akkori technokrata kormány büntetőtörvénykönyv módosításával sem értett egyet. A Szövetség szerint az emberek mostani felháborodása jogos, a kormánynak nem lett volna szabad megkerülnie a parlamentet. Sürgősségi rendeletekkel nem lehet országot vezetni, kormányozni.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>