Hallgasd online

Most szól

Stevie Wonder

I Just Call To Say I Love You

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Tüntetések országszerte

Országszerte folytatódtak a Btk.-t módosító sürgősségi kormányrendeletek elleni tüntetések, többek között Kolozsváron is. Kolozsváron már este 7 óra körül háromezernél is többen gyülekeztek a főtéren, hogy egymást követő harmadik este tiltakozzanak a büntetőjogot módosító rendeletek ellen. Este 9-re létszámuk már húszezerre nőtt, egyes információk szerint még ennél is jóval többre. A fővárosi csendőrség becslése szerint mintegy harmincezer személy gyűlt össze este 8 óra körül Bukarestben, akik a Büntető törvénykönyvet és a büntető perrendtartást módosító sürgősségi kormányrendeletek ellen tüntetnek a kormány épülete előtt. A rendfenntartók egy személyt igazoltattak, aki alkoholt fogyasztott. A közúti rendőrség minden sugárutat lezárt a forgalom elől, amely a bukaresti Győzelem (Victoriei) térre vezet. Románia számos városában vonult ismét utcára a tömeg csütörtök este, hogy a Btk. sürgősségi rendelettel történő módosítása ellen tiltakozzon. A hatóságok számadatai szerint este 8 óra körül Marosvásárhelyen kétezer, Nagyváradon ötezer, Déván ezer, Nagybányán négyezer, Besztercén kétezer, Nagyszebenben több mint tízezer ember gyűlt össze a tüntetésre.
(Agerpres/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>