Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Tüntetések országszerte

Országszerte folytatódtak a Btk.-t módosító sürgősségi kormányrendeletek elleni tüntetések, többek között Kolozsváron is. Kolozsváron már este 7 óra körül háromezernél is többen gyülekeztek a főtéren, hogy egymást követő harmadik este tiltakozzanak a büntetőjogot módosító rendeletek ellen. Este 9-re létszámuk már húszezerre nőtt, egyes információk szerint még ennél is jóval többre. A fővárosi csendőrség becslése szerint mintegy harmincezer személy gyűlt össze este 8 óra körül Bukarestben, akik a Büntető törvénykönyvet és a büntető perrendtartást módosító sürgősségi kormányrendeletek ellen tüntetnek a kormány épülete előtt. A rendfenntartók egy személyt igazoltattak, aki alkoholt fogyasztott. A közúti rendőrség minden sugárutat lezárt a forgalom elől, amely a bukaresti Győzelem (Victoriei) térre vezet. Románia számos városában vonult ismét utcára a tömeg csütörtök este, hogy a Btk. sürgősségi rendelettel történő módosítása ellen tiltakozzon. A hatóságok számadatai szerint este 8 óra körül Marosvásárhelyen kétezer, Nagyváradon ötezer, Déván ezer, Nagybányán négyezer, Besztercén kétezer, Nagyszebenben több mint tízezer ember gyűlt össze a tüntetésre.
(Agerpres/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>