Hallgasd online

Most szól

Yesyes

Te meg en

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Tüntetések országszerte

Országszerte folytatódtak a Btk.-t módosító sürgősségi kormányrendeletek elleni tüntetések, többek között Kolozsváron is. Kolozsváron már este 7 óra körül háromezernél is többen gyülekeztek a főtéren, hogy egymást követő harmadik este tiltakozzanak a büntetőjogot módosító rendeletek ellen. Este 9-re létszámuk már húszezerre nőtt, egyes információk szerint még ennél is jóval többre. A fővárosi csendőrség becslése szerint mintegy harmincezer személy gyűlt össze este 8 óra körül Bukarestben, akik a Büntető törvénykönyvet és a büntető perrendtartást módosító sürgősségi kormányrendeletek ellen tüntetnek a kormány épülete előtt. A rendfenntartók egy személyt igazoltattak, aki alkoholt fogyasztott. A közúti rendőrség minden sugárutat lezárt a forgalom elől, amely a bukaresti Győzelem (Victoriei) térre vezet. Románia számos városában vonult ismét utcára a tömeg csütörtök este, hogy a Btk. sürgősségi rendelettel történő módosítása ellen tiltakozzon. A hatóságok számadatai szerint este 8 óra körül Marosvásárhelyen kétezer, Nagyváradon ötezer, Déván ezer, Nagybányán négyezer, Besztercén kétezer, Nagyszebenben több mint tízezer ember gyűlt össze a tüntetésre.
(Agerpres/Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>