Hallgasd online

Most szól

Axwell feat. Stevie Edwards

Watch The Sunrise

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Nagyszebenben győzött a Kolozsvári U BT

88-70-re győzte le a Nagyszebeni CSU csapatát a Kolozsvári U BT férfi kosárlabda csapata. A Románia Kupa nyolcas döntőjét telt ház előtt rendezték kedd este a nagyszebeni Transilvania Sportcsarnokban. Vlad Moldoveanu 21 dobott pontja mellett kilenc lepattantót is begyűjtött, míg a nagyszebeni csapatból Radu Paliciuc emelkedett ki 19 ponttal, illetve hét lepattanóval. Kolozsvári oldalon Kuti Nándor és Török Roland is pályára lépett, előbbi három, míg utóbbi hét ponttal zárt.
(Paprika Rádió, M.É./maszol.ro)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>