Hallgasd online

Most szól

Jack Radics

Always around

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Átalakul a Főtér nyugati oldala

Hamarosan elkezdődnek a városközpont újabb átalakítási munkálatai. Hétfőtől teljesen lezárják a közúti forgalom elől a Főtér nyugati oldalát, azaz a Szent Mihály templom bejárata felőli oldalt, szerdától pedig elkezdődnek a konkrét felújítási munkálatok. Bár a Planwerk tervezőcég már 2006-ban elkészítette és benyújtotta a Főtér átalakítására vonatkozó elképzeléseit, a helyhatóság pedig elfogadta azokat, a kivitelezésre csak idén kerül sor. A Főtér keleti részének sétálóövezetté alakítására nincs politikai akarat a városházán, ott a járdát hozták összhangba a tér külalakjával. Emil Boc polgármester bejelentette, a tervek szerint májusig elkészülnének a tér átalakításával. A nyugati oldalon kávézók teraszai a járdáról a jelenlegi úttestre költöznek, és ennek érdekében a parkolókat és a taxiállomást is megszüntetik. Utóbbi a Főtér keleti oldalára költözik.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>