Hallgasd online

Most szól

Avicii

Pure Grinding

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Átalakul a Főtér nyugati oldala

Hamarosan elkezdődnek a városközpont újabb átalakítási munkálatai. Hétfőtől teljesen lezárják a közúti forgalom elől a Főtér nyugati oldalát, azaz a Szent Mihály templom bejárata felőli oldalt, szerdától pedig elkezdődnek a konkrét felújítási munkálatok. Bár a Planwerk tervezőcég már 2006-ban elkészítette és benyújtotta a Főtér átalakítására vonatkozó elképzeléseit, a helyhatóság pedig elfogadta azokat, a kivitelezésre csak idén kerül sor. A Főtér keleti részének sétálóövezetté alakítására nincs politikai akarat a városházán, ott a járdát hozták összhangba a tér külalakjával. Emil Boc polgármester bejelentette, a tervek szerint májusig elkészülnének a tér átalakításával. A nyugati oldalon kávézók teraszai a járdáról a jelenlegi úttestre költöznek, és ennek érdekében a parkolókat és a taxiállomást is megszüntetik. Utóbbi a Főtér keleti oldalára költözik.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>