Hallgasd online

Most szól

Matt Simons

Catch and Release

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Átalakul a Főtér nyugati oldala

Hamarosan elkezdődnek a városközpont újabb átalakítási munkálatai. Hétfőtől teljesen lezárják a közúti forgalom elől a Főtér nyugati oldalát, azaz a Szent Mihály templom bejárata felőli oldalt, szerdától pedig elkezdődnek a konkrét felújítási munkálatok. Bár a Planwerk tervezőcég már 2006-ban elkészítette és benyújtotta a Főtér átalakítására vonatkozó elképzeléseit, a helyhatóság pedig elfogadta azokat, a kivitelezésre csak idén kerül sor. A Főtér keleti részének sétálóövezetté alakítására nincs politikai akarat a városházán, ott a járdát hozták összhangba a tér külalakjával. Emil Boc polgármester bejelentette, a tervek szerint májusig elkészülnének a tér átalakításával. A nyugati oldalon kávézók teraszai a járdáról a jelenlegi úttestre költöznek, és ennek érdekében a parkolókat és a taxiállomást is megszüntetik. Utóbbi a Főtér keleti oldalára költözik.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>