Hallgasd online

Most szól

LGT

Neked irom a dalt

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Bajban az idősgondozás (AUDIÓ)

814 ezer lejjel csökken a szociális szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek támogatása – döntött a munkaügyi minisztérium. A februártól érvényes rendelet az otthoni beteggondozásra szánt forrásokból vesz el. Hegedűs Lajos, a Diakónia Keresztény Alapítvány országos igazgatója híradónknak elmondta, hogy esetükben precedens nélküli a teljes támogatásmegvonás. Az alapítvány 13 ezer fizikai személyt lát el különböző programjai során, akiket nagyjából 150-szer látogatnak meg egy évben. A támogatás megvonása miatt az alkalmazottak fele elveszítheti állását. A részletekről Hegedűs Lajost hallják:


A Diakónia Keresztény Alapítvány, amely az Erdélyi Református Egyházkerület szeretetszolgálata, többségében vidéki idősgondozást végez, amely azért fontos, mert a vidéken élő idős emberek sokkal kisebb eséllyel jutnak hasonló szolgáltatásokhoz. Az alapítvány Kolozs megyében közel 1000 idős személy gondozását látja el.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>