Hallgasd online

Most szól

Matt Simons

Catch and Release

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Bajban az idősgondozás (AUDIÓ)

814 ezer lejjel csökken a szociális szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek támogatása – döntött a munkaügyi minisztérium. A februártól érvényes rendelet az otthoni beteggondozásra szánt forrásokból vesz el. Hegedűs Lajos, a Diakónia Keresztény Alapítvány országos igazgatója híradónknak elmondta, hogy esetükben precedens nélküli a teljes támogatásmegvonás. Az alapítvány 13 ezer fizikai személyt lát el különböző programjai során, akiket nagyjából 150-szer látogatnak meg egy évben. A támogatás megvonása miatt az alkalmazottak fele elveszítheti állását. A részletekről Hegedűs Lajost hallják:


A Diakónia Keresztény Alapítvány, amely az Erdélyi Református Egyházkerület szeretetszolgálata, többségében vidéki idősgondozást végez, amely azért fontos, mert a vidéken élő idős emberek sokkal kisebb eséllyel jutnak hasonló szolgáltatásokhoz. Az alapítvány Kolozs megyében közel 1000 idős személy gondozását látja el.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>