Hallgasd online

Most szól

Sade

Smooth Operator

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Vádat emelt a DNA a kolozsvári repülőtér vezérigazgatója ellen

Vesztegetés elfogadása miatt vádat emelt az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) a kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér vezérigazgatója ellen. David Ioan Ciceo szabadlábon védekezhet. Ugyanabban az ügyben megvesztegetés miatt bíróság elé állítják az egyik helyi vállalat adminisztrátorát, Ioan Benét is. A DNA közleményében ismerteti, a Kolozs Megyei Tanács és az ügykezelésében levő Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér vezetősége 2011-ben elindított egy projektet a légi kikötő kifutópályájának bővítésére és korszerűsítésére. Ezt három szakaszra osztották; az első szakasz munkálatai kivitelezésének jogát a többek között a Ioan Bene által vezetett vállalatot is tagjai között tudó konzorcium nyerte el. A munkálatok befejezése után megegyeztek, hogy a projekt második szakasza kivitelezésével is a Bene-féle céget bízzák meg, a DNA szerint azonban erre a közpénzekből finanszírozott munkálatok odaítélésére vonatkozó törvényes előírások áthágásával került sor. A vádhatóság szerint cserében Ciceo egy kolozsvári ingatlant kapott Ioan Benétől 2012 októberében. A vádiratot a Kolozs megyei törvényszékre küldte a DNA.
(Agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>