Hallgasd online

Most szól

Lovegun

Eso mossa el

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Vádat emelt a DNA a kolozsvári repülőtér vezérigazgatója ellen

Vesztegetés elfogadása miatt vádat emelt az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) a kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér vezérigazgatója ellen. David Ioan Ciceo szabadlábon védekezhet. Ugyanabban az ügyben megvesztegetés miatt bíróság elé állítják az egyik helyi vállalat adminisztrátorát, Ioan Benét is. A DNA közleményében ismerteti, a Kolozs Megyei Tanács és az ügykezelésében levő Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér vezetősége 2011-ben elindított egy projektet a légi kikötő kifutópályájának bővítésére és korszerűsítésére. Ezt három szakaszra osztották; az első szakasz munkálatai kivitelezésének jogát a többek között a Ioan Bene által vezetett vállalatot is tagjai között tudó konzorcium nyerte el. A munkálatok befejezése után megegyeztek, hogy a projekt második szakasza kivitelezésével is a Bene-féle céget bízzák meg, a DNA szerint azonban erre a közpénzekből finanszírozott munkálatok odaítélésére vonatkozó törvényes előírások áthágásával került sor. A vádhatóság szerint cserében Ciceo egy kolozsvári ingatlant kapott Ioan Benétől 2012 októberében. A vádiratot a Kolozs megyei törvényszékre küldte a DNA.
(Agerpres)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>