Hallgasd online

Most szól

Sade

Smooth Operator

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Nem hagyták magukat a műemléképület-tulajdonosok (AUDIÓ)

Mentesítette az 500 százalékra növelt ingatlanadó kifizetése alól a kolozsvári önkormányzat azokat a lakástulajdonosokat, akiket rossz címen értesített az ingatlanadó növeléséről – döntött tegnapi ülésén a városi tanács. Mint ismert, 2017-től ötszörös ingatlanadót kell fizetniük azon kolozsvári műemléképület-tulajdonosoknak, akik elmulasztják felújítani tulajdonaikat. Az önkormányzat több esetben nem a törvénynek megfelelően értesítette a tulajdonosokat, ezért vissza kellett vonni a rájuk vonatkozó határozatot, a részletekről Oláh Emese városi tanácsos számolt be híradónknak:


Emil Boc kolozsvári polgármester az üggyel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, akinek van pénze ügyvédre, legyen pénze ingatlanjának felújítására is.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>