Hallgasd online

Most szól

Gaspar Laci

Csak Neked Dúdolnek

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

A temesváriak legyőzték a Kolozsvári CFR-t

Temesvári ACS Poli kvalifikálta magát elsőként a legjobb négy közé, azt követően, hogy tizenegyesekkel 6-5-re legyőzte a Kolozsvári CFR-t. Tavaly májusban a Kolozsvári CFR nyerte el a Románia Kupát, azt követően, hogy a döntőben büntetőpárbajjal legyőzték a Dinamo csapatát. Miriuta László edző a tegnapi mérkőzés után azt nyilatkozta, nagyon gyengén játszott csapata, ezért nem is érdemelték meg a továbbjutást. Szerdán pályára lép az utolsó alsóbb osztályú csapat, a CS Mioveni az FC Voluntari-ral mérkőzik meg délután, este pedig a CSU Craiova a Dinamót fogadja. Csütörtökön az FC Viitorul és az Astra Giurgiu találkozójával zárul a negyeddöntő. A következő szakaszt már oda-visszavágós rendszerben rendezik, az elődöntő első mérkőzéseit április 26-ra, a visszavágókat pedig május 17-re írta ki a szövetség. A döntő időpontja május 27-e.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>