Hallgasd online

Most szól

Sunrise Avenue

I Help You Hate Me

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

A temesváriak legyőzték a Kolozsvári CFR-t

Temesvári ACS Poli kvalifikálta magát elsőként a legjobb négy közé, azt követően, hogy tizenegyesekkel 6-5-re legyőzte a Kolozsvári CFR-t. Tavaly májusban a Kolozsvári CFR nyerte el a Románia Kupát, azt követően, hogy a döntőben büntetőpárbajjal legyőzték a Dinamo csapatát. Miriuta László edző a tegnapi mérkőzés után azt nyilatkozta, nagyon gyengén játszott csapata, ezért nem is érdemelték meg a továbbjutást. Szerdán pályára lép az utolsó alsóbb osztályú csapat, a CS Mioveni az FC Voluntari-ral mérkőzik meg délután, este pedig a CSU Craiova a Dinamót fogadja. Csütörtökön az FC Viitorul és az Astra Giurgiu találkozójával zárul a negyeddöntő. A következő szakaszt már oda-visszavágós rendszerben rendezik, az elődöntő első mérkőzéseit április 26-ra, a visszavágókat pedig május 17-re írta ki a szövetség. A döntő időpontja május 27-e.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélőszettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>