Hallgasd online

Most szól

Nox

Parancs

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

A temesváriak legyőzték a Kolozsvári CFR-t

Temesvári ACS Poli kvalifikálta magát elsőként a legjobb négy közé, azt követően, hogy tizenegyesekkel 6-5-re legyőzte a Kolozsvári CFR-t. Tavaly májusban a Kolozsvári CFR nyerte el a Románia Kupát, azt követően, hogy a döntőben büntetőpárbajjal legyőzték a Dinamo csapatát. Miriuta László edző a tegnapi mérkőzés után azt nyilatkozta, nagyon gyengén játszott csapata, ezért nem is érdemelték meg a továbbjutást. Szerdán pályára lép az utolsó alsóbb osztályú csapat, a CS Mioveni az FC Voluntari-ral mérkőzik meg délután, este pedig a CSU Craiova a Dinamót fogadja. Csütörtökön az FC Viitorul és az Astra Giurgiu találkozójával zárul a negyeddöntő. A következő szakaszt már oda-visszavágós rendszerben rendezik, az elődöntő első mérkőzéseit április 26-ra, a visszavágókat pedig május 17-re írta ki a szövetség. A döntő időpontja május 27-e.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>