Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

A temesváriak legyőzték a Kolozsvári CFR-t

Temesvári ACS Poli kvalifikálta magát elsőként a legjobb négy közé, azt követően, hogy tizenegyesekkel 6-5-re legyőzte a Kolozsvári CFR-t. Tavaly májusban a Kolozsvári CFR nyerte el a Románia Kupát, azt követően, hogy a döntőben büntetőpárbajjal legyőzték a Dinamo csapatát. Miriuta László edző a tegnapi mérkőzés után azt nyilatkozta, nagyon gyengén játszott csapata, ezért nem is érdemelték meg a továbbjutást. Szerdán pályára lép az utolsó alsóbb osztályú csapat, a CS Mioveni az FC Voluntari-ral mérkőzik meg délután, este pedig a CSU Craiova a Dinamót fogadja. Csütörtökön az FC Viitorul és az Astra Giurgiu találkozójával zárul a negyeddöntő. A következő szakaszt már oda-visszavágós rendszerben rendezik, az elődöntő első mérkőzéseit április 26-ra, a visszavágókat pedig május 17-re írta ki a szövetség. A döntő időpontja május 27-e.
(Paprika Rádió, M.É.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>