Hallgasd online

Most szól

Sugababes

Hole in the Head

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Folytatja a garázsfelszámolásokat az önkormányzat

Folytatja a garázsfelszámolásokat a Polgármesteri Hivatal, ezúttal a györgyfalvi negyedben egy 3500 négyzetméreres területen számolnak fel körülbelül 100 garázst. Helyükre parkolóházat építenek. A város területén több helyen is felszámoltak már garázsparkokat, tavasszal a Monostor negyedben 350 garázst bontottak le, amelyek helyére két parkolóházat építenek. Ezen kívül kolozsvár területén még több száz garázst bonthatnak le. A kolozsváriak földalatti parkolóházak kialakítását kérvényezik az önkormányzattól az autóknak szánt úgynevezett tömbházak helyett. Kérésük továbbá az, hogy a talajszint alatti parkolók tetején gyerekeknek szánt játszótereket alakítsanak ki.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>