Hallgasd online

Most szól

Sade

Smooth Operator

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Folytatja a garázsfelszámolásokat az önkormányzat

Folytatja a garázsfelszámolásokat a Polgármesteri Hivatal, ezúttal a györgyfalvi negyedben egy 3500 négyzetméreres területen számolnak fel körülbelül 100 garázst. Helyükre parkolóházat építenek. A város területén több helyen is felszámoltak már garázsparkokat, tavasszal a Monostor negyedben 350 garázst bontottak le, amelyek helyére két parkolóházat építenek. Ezen kívül kolozsvár területén még több száz garázst bonthatnak le. A kolozsváriak földalatti parkolóházak kialakítását kérvényezik az önkormányzattól az autóknak szánt úgynevezett tömbházak helyett. Kérésük továbbá az, hogy a talajszint alatti parkolók tetején gyerekeknek szánt játszótereket alakítsanak ki.

(Paprika Rádió, Cs.G.)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>