Hallgasd online

Most szól

Lovegun

Eso mossa el

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Rendkívüli orgonakoncert a Szent Mihály templomban

Kontrasztok és párhuzamok címmel rendkívüli orgonakoncert lesz június 17-én 19 órától a Szent Mihály templomban. A zenei projekt négy barokk és négy modern műből áll, amelyek zeneműpárt alkotnak.
A szervezők szerint a műsor összeállítása azt tükrözi, hogy helytől, nyelvtől, kortól, vallástól vagy bármitől függetlenül, egyszerre különbözőek, de mégis hasonlóak vagyunk. A zene az egyetlen nyelv, amelyet mindenki megért, az előadó, Fazakas Ádám Sándor pedig a zene segítségével szeretné közelebb hozni egymáshoz az embereket.
A belépés ingyenes – olvasható a közelményben.

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>