Hallgasd online

Most szól

Logic & Rag'n'Bone Man

Broken People

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

A kolozsvári vasutasparkról és a Brassi Líceum ügyéről is beszámolt Csoma Botond

Parlamenti munkájának első félévéről számolt be Csoma Botond Kolozs megyei parlamenti képviselő, a közigazgatási bizottság tagja csütörtökön.
A kolozsvári Vasutas-parkról elmondta, a város végre átvenné a parkot, ezt az igényt két éve megfogalmazták már. Azt kérte, mielőbb kapja meg a város a tulajdonjogot, hiszen a második legnagyobb parkról van szó Kolozsváron.
A szállitásügyi minisztérium államtitkára még márciusban megígérte, hogy előrelépés történik. Kormányzati forrásokból Csoma úgy tudja, az eredeti kormányhatározat-tervezetet kiegészítették, a fejlesztésügyi minisztériumtól függ az engedélyeztetés. Ez az információ azonban nem hivatalos – mondta Csoma.
A kolozsvári Brassai Sámuel Elméleti Líceum ügyéről elmondta, sajnos nem sikerült elérnie, hogy ne a természettudományi osztályt szüntessék meg az elméleti osztály helyett. A főtanfelügyelőségnek majdnem kizárólagos döntésjoga van az ilyen ügyekben, a minisztérium mozgástere korlátozott.

(maszol.ro)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN