Hallgasd online

Most szól

Sade

Smooth Operator

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

A kolozsvári vasutasparkról és a Brassi Líceum ügyéről is beszámolt Csoma Botond

Parlamenti munkájának első félévéről számolt be Csoma Botond Kolozs megyei parlamenti képviselő, a közigazgatási bizottság tagja csütörtökön.
A kolozsvári Vasutas-parkról elmondta, a város végre átvenné a parkot, ezt az igényt két éve megfogalmazták már. Azt kérte, mielőbb kapja meg a város a tulajdonjogot, hiszen a második legnagyobb parkról van szó Kolozsváron.
A szállitásügyi minisztérium államtitkára még márciusban megígérte, hogy előrelépés történik. Kormányzati forrásokból Csoma úgy tudja, az eredeti kormányhatározat-tervezetet kiegészítették, a fejlesztésügyi minisztériumtól függ az engedélyeztetés. Ez az információ azonban nem hivatalos – mondta Csoma.
A kolozsvári Brassai Sámuel Elméleti Líceum ügyéről elmondta, sajnos nem sikerült elérnie, hogy ne a természettudományi osztályt szüntessék meg az elméleti osztály helyett. A főtanfelügyelőségnek majdnem kizárólagos döntésjoga van az ilyen ügyekben, a minisztérium mozgástere korlátozott.

(maszol.ro)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>