Hallgasd online

Most szól

Lovegun

Eso mossa el

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

A kolozsvári vasutasparkról és a Brassi Líceum ügyéről is beszámolt Csoma Botond

Parlamenti munkájának első félévéről számolt be Csoma Botond Kolozs megyei parlamenti képviselő, a közigazgatási bizottság tagja csütörtökön.
A kolozsvári Vasutas-parkról elmondta, a város végre átvenné a parkot, ezt az igényt két éve megfogalmazták már. Azt kérte, mielőbb kapja meg a város a tulajdonjogot, hiszen a második legnagyobb parkról van szó Kolozsváron.
A szállitásügyi minisztérium államtitkára még márciusban megígérte, hogy előrelépés történik. Kormányzati forrásokból Csoma úgy tudja, az eredeti kormányhatározat-tervezetet kiegészítették, a fejlesztésügyi minisztériumtól függ az engedélyeztetés. Ez az információ azonban nem hivatalos – mondta Csoma.
A kolozsvári Brassai Sámuel Elméleti Líceum ügyéről elmondta, sajnos nem sikerült elérnie, hogy ne a természettudományi osztályt szüntessék meg az elméleti osztály helyett. A főtanfelügyelőségnek majdnem kizárólagos döntésjoga van az ilyen ügyekben, a minisztérium mozgástere korlátozott.

(maszol.ro)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>