Hallgasd online

Most szól

Smokie

Needles and Pins

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Már majdnem kész van a következő évad a kolozsvári filharmóniánál

Bár még nem zárult le a kolozsvári Transilvania Filharmónia idei évada, Marius Tabacu igazgató, Gabriel Bebeşelea karmester és Oana Andreica művészeti titkár már a 2017/2018-as évadot ismertette.

A következő évad műsorterve majdnem teljesen elkészült. Még több román és még több kortárs zeneművet fognak játszani. Ugyanakkor szakítani kívánnak azzal a több évtizedes hagyománnyal, miszerint az első mű zenekari alkotás, a második versenymű, a harmadik pedig egy-egy szimfónia.

Kiderült, hogy a Nemzeti Kulturális Alap (FNC) idén nem támogatja a Zenei Ősz Fesztivált, ez pedig 75.000 lejes hiányt okoz a kolozsvári filharmóniának. Ennek ellenére az igazgató szerint a félévszázados múltra visszatekintő fesztiválon ez az anyagi megszorítás nem fog nyomot hagyni. A Zenei Ősz időtartama három hétről kettőre csökken – október 13-a és 28-a között tartják meg –, de ez nem jelenti a koncertek számának csökkentését.

Az igazgató kitért arra is, hogy a filharmónia művészei között most „nagyon jó a hangulat", ez pedig a közelmúltban eszközölt bérnövelésnek is betudható, a vezetőség pedig igyekszik még nagyobb igényességgel és a minőség iránti elkötelezettséggel támogatni az intézményben zajló művészi munkát.

(szabadsag.ro)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>