Hallgasd online

Most szól

R Go

Szeretlek is meg nem is

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Még lehet jelentkezni az Entrópia nevű nyári kémia táborba

A Kolozsvári Magyar Ifjú Kémikusok Szervezete (KOMIX) idén nyáron is tábort szervez a természettudományok iránt érdeklődő középiskolásoknak. Péntek éjfélig olyan 10-12-ik osztályos tanulók jelentkezését várják, akik szívesen eltöltenének július 17-23. között egy fergeteges hetet Kolozsváron. A tábor alatt a diákok megismerkednek a kutatómunka szépségeivel a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kémia és Vegyészmérnöki kar laboratóriumaiban, délutánonként pedig a kolozsvári egyetemista életbe kóstólhatnak bele, változatos programok keretében. A laboratóriumi munka tanári felügyelettel fog történni. A program tartalmazza a kolozsvári híres patikamúzeum, a Botanikus kert, valamint egy szakirányú gyár meglátogatását is.

(közlemény)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>