Hallgasd online

Most szól

U2

Sweetest Thing

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Még lehet jelentkezni az Entrópia nevű nyári kémia táborba

A Kolozsvári Magyar Ifjú Kémikusok Szervezete (KOMIX) idén nyáron is tábort szervez a természettudományok iránt érdeklődő középiskolásoknak. Péntek éjfélig olyan 10-12-ik osztályos tanulók jelentkezését várják, akik szívesen eltöltenének július 17-23. között egy fergeteges hetet Kolozsváron. A tábor alatt a diákok megismerkednek a kutatómunka szépségeivel a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kémia és Vegyészmérnöki kar laboratóriumaiban, délutánonként pedig a kolozsvári egyetemista életbe kóstólhatnak bele, változatos programok keretében. A laboratóriumi munka tanári felügyelettel fog történni. A program tartalmazza a kolozsvári híres patikamúzeum, a Botanikus kert, valamint egy szakirányú gyár meglátogatását is.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN