Hallgasd online

Most szól

Sade

Smooth Operator

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Véget ért a kolozsvári Business Days

Véget ért a kolozsvári Business Days, amelyet a magánvállalkozók és a menedzserek számára szerveztek július 5-6 között. A rendezvényén összesen öt konferenciát, nyolc workshop-ot, és minden nap 7 MasterClass-t tartottak.

Csütörtökön is neves külföldi illetve romániai menedzserek, magánvállalkozók tartottak előadásokat, többet közt a digitális világ nyújtotta előnyökről és hátrányokról, a felelősségvállalásról (mind egyéni, mind társadalmi formájáról), vagy akár az intelligencia fejlesztéséről.

A felelősségvállaláról megtudhatták az érdeklődők, hogy az üzleti élet alappillére, hiszen minden szereplője elsősorban saját döntéseiért, majd társadalomért és családjáért is felel. Az előadók beszéltek még a 21. századi kihívások megoldásairól, a tisztelet és lojalitás fontosságáról, illetve a siker titkáról.

Ugyanakkor szóba került az internet pozitív és negatív hatása is a gyerekekre nézve, és szembesültünk azzal a ténnyel, hogy Romániában 52-ből csupán 1 családban használnak speciális szűrőrendszert a gyerekek internethozzáférését illetően.

Az eseménysorozatnak célja volt segíteni az üzletembereket, hogy profi módon szervezzék az üzleteiket és profitot generáljanak, emellett erősíteni a romániai magánvállalkozó kultúráját.

(F.T.)

foto: businessdays.ro

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>