Hallgasd online

Most szól

Chvrches

Leave a Trace

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Igen - 88.8%
Nem - 11.2%

Szavazatok száma: 303
A szavazás lejárt : 31 aug. 2017 - 00:00

Véget ért a kolozsvári Business Days

Véget ért a kolozsvári Business Days, amelyet a magánvállalkozók és a menedzserek számára szerveztek július 5-6 között. A rendezvényén összesen öt konferenciát, nyolc workshop-ot, és minden nap 7 MasterClass-t tartottak.

Csütörtökön is neves külföldi illetve romániai menedzserek, magánvállalkozók tartottak előadásokat, többet közt a digitális világ nyújtotta előnyökről és hátrányokról, a felelősségvállalásról (mind egyéni, mind társadalmi formájáról), vagy akár az intelligencia fejlesztéséről.

A felelősségvállaláról megtudhatták az érdeklődők, hogy az üzleti élet alappillére, hiszen minden szereplője elsősorban saját döntéseiért, majd társadalomért és családjáért is felel. Az előadók beszéltek még a 21. századi kihívások megoldásairól, a tisztelet és lojalitás fontosságáról, illetve a siker titkáról.

Ugyanakkor szóba került az internet pozitív és negatív hatása is a gyerekekre nézve, és szembesültünk azzal a ténnyel, hogy Romániában 52-ből csupán 1 családban használnak speciális szűrőrendszert a gyerekek internethozzáférését illetően.

Az eseménysorozatnak célja volt segíteni az üzletembereket, hogy profi módon szervezzék az üzleteiket és profitot generáljanak, emellett erősíteni a romániai magánvállalkozó kultúráját.

(F.T.)

foto: businessdays.ro

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>