Hallgasd online

Most szól

Kesha

This Is Me

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Véget ért a kolozsvári Business Days

Véget ért a kolozsvári Business Days, amelyet a magánvállalkozók és a menedzserek számára szerveztek július 5-6 között. A rendezvényén összesen öt konferenciát, nyolc workshop-ot, és minden nap 7 MasterClass-t tartottak.

Csütörtökön is neves külföldi illetve romániai menedzserek, magánvállalkozók tartottak előadásokat, többet közt a digitális világ nyújtotta előnyökről és hátrányokról, a felelősségvállalásról (mind egyéni, mind társadalmi formájáról), vagy akár az intelligencia fejlesztéséről.

A felelősségvállaláról megtudhatták az érdeklődők, hogy az üzleti élet alappillére, hiszen minden szereplője elsősorban saját döntéseiért, majd társadalomért és családjáért is felel. Az előadók beszéltek még a 21. századi kihívások megoldásairól, a tisztelet és lojalitás fontosságáról, illetve a siker titkáról.

Ugyanakkor szóba került az internet pozitív és negatív hatása is a gyerekekre nézve, és szembesültünk azzal a ténnyel, hogy Romániában 52-ből csupán 1 családban használnak speciális szűrőrendszert a gyerekek internethozzáférését illetően.

Az eseménysorozatnak célja volt segíteni az üzletembereket, hogy profi módon szervezzék az üzleteiket és profitot generáljanak, emellett erősíteni a romániai magánvállalkozó kultúráját.

(F.T.)

foto: businessdays.ro

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN