Hallgasd online

Most szól

Akos & Orsi

7 masodperc

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Kezdődik a felvételi a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem képzéseire tegnap óta jelentkezhetnek a felvételizni készülő, középiskolát és alapképzést végzett diákok. Az egyetem több mint 8500 államilag támogatott helyet hirdetett meg alap- és mesterképzésen. A 2017–2018-as egyetemi tanévre 4.947 tandíjmentes, több mint 9.200 tandíjas, és több mint 2.650 távoktatási és csökkentett látogatású hely áll rendelkezésre az alapképzésre felvételizők számára. A magiszteri képzésen 3.595 tandíjmentes, több mint 6.600 tandíjas és közel 900 csökkentet látogatású hely került meghirdetésre. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Tagozatán 1100 alapképzéses, 505 mesterképzéses államilag támogatott helyet foglalhatnak el a felvételizők és a tandíjas helyek ezek dupláját képezik.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>