Hallgasd online

Most szól

Bereczki Zoltan

Szallj velem

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Több elektronikus információs táblát helyezett ki a Kolozsvári Közszállítási Vállalat

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat (CTP) a városháza közreműködésével folytatja azoknak az elektronikus tájékoztató tábláknak a kihelyezését a buszmegállókban, amelyek az autóbuszok és trolibuszok várható érkezési időpontját közlik.

Nemrég öt ilyen pannót helyeztek működésbe a Kossuth Lajos utcán a bevásárlóközponttal szemben, a Román Opera mellett, a Mărăşti negyedi piacnál, illetve az azzal szembeni megállóban, és a Dózsa György utcában az áruház előtt. A program megvalósítása érdekében GPS-rendszerrel látták el a teljes járműparkot, és a hónap végéig 86 multifunkcionális megállóba helyeznek el térképet.

Szeptember közepéig még tizenöt megálló gyarapszik információs pannóval.
(szabadsag.ro)

foto: szabadsag.ro

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>