Hallgasd online

Most szól

LGT

Neked irom a dalt

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Holnap kezdődik a Méra World Music csűrfesztivál

Holnap kezdődik a második Méra World Music fesztivál, a csűrök tárt kapukkal várják az érdeklődőket. A szervezők egész napos programmal és sok-sok helyi különlegességgel várják a kicsiket és nagyokat. Esténként világ- és népzenei együttesek lépnek a csűrszínpadra Európából és a tengerentúlról. A csűrfesztiválra a magyar világzene legnagyobbjai érkeznek, ugyanakkor a fesztiválozók megismerkedhetnek a mediterrán régió kelta zenéjével, tombolhatnak balkáni ritmusokra és lazulhatnak karibi dallamokra. A fesztivál idején látogatható lesz a Bivalymúzeum, amely számos különleges programnak ad otthont. Itt lesz pénteken a Hagyományok Háza Hálózat– Erdély szervezésében az I. Kalotaszegi Prímásverseny válogatója, illetve szombat délután a Kalotaszegi Gasztroudvar.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>