Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Nem pakolhatják az utcára termékeiket a zöldségboltosok

A kolozsvári tanács kedden megszavazott határozata szerint ezentúl a boltok elé kizárólag reklám céljából tehetik ki a termékeket a kolozsvári árusok.

Az árusok közvetlenül a bolt előtt helyezhetik el a standjukat úgy, hogy a járdát legalább 3 méteres szélességben szabadon kell hagyniuk a járókelők számára.

Az Oláh Emese alpolgármester által kidolgozott határozat szerint az árusok egységes, az esztétikai bizottság által jóváhagyott standokat helyezhetnek el az üzletek előtti közterületre.

A belváros kis utcáiban az önkormányzat teljesen megtiltja a kirakodást, itt a reklámstandok kihelyezése sem megengedett.
A standok beszerzése a boltosok feladata, azonban eleget kell tenniük a határozatban szereplő esztétikai leírásnak.
Boltonként legfennebb három stand kihelyezése engedélyezett. A standok kihelyezése bérleti díj kifizetéséhez kötött, az engedély egy évre szól, amely kérésre meghosszabbítható.

(közlemény)

fotó: www.slagercenter.ro

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>