Hallgasd online

Most szól

U2

Sweetest Thing

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Nem pakolhatják az utcára termékeiket a zöldségboltosok

A kolozsvári tanács kedden megszavazott határozata szerint ezentúl a boltok elé kizárólag reklám céljából tehetik ki a termékeket a kolozsvári árusok.

Az árusok közvetlenül a bolt előtt helyezhetik el a standjukat úgy, hogy a járdát legalább 3 méteres szélességben szabadon kell hagyniuk a járókelők számára.

Az Oláh Emese alpolgármester által kidolgozott határozat szerint az árusok egységes, az esztétikai bizottság által jóváhagyott standokat helyezhetnek el az üzletek előtti közterületre.

A belváros kis utcáiban az önkormányzat teljesen megtiltja a kirakodást, itt a reklámstandok kihelyezése sem megengedett.
A standok beszerzése a boltosok feladata, azonban eleget kell tenniük a határozatban szereplő esztétikai leírásnak.
Boltonként legfennebb három stand kihelyezése engedélyezett. A standok kihelyezése bérleti díj kifizetéséhez kötött, az engedély egy évre szól, amely kérésre meghosszabbítható.

(közlemény)

fotó: www.slagercenter.ro

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN