Hallgasd online

Most szól

R Go

Szeretlek is meg nem is

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Nem pakolhatják az utcára termékeiket a zöldségboltosok

A kolozsvári tanács kedden megszavazott határozata szerint ezentúl a boltok elé kizárólag reklám céljából tehetik ki a termékeket a kolozsvári árusok.

Az árusok közvetlenül a bolt előtt helyezhetik el a standjukat úgy, hogy a járdát legalább 3 méteres szélességben szabadon kell hagyniuk a járókelők számára.

Az Oláh Emese alpolgármester által kidolgozott határozat szerint az árusok egységes, az esztétikai bizottság által jóváhagyott standokat helyezhetnek el az üzletek előtti közterületre.

A belváros kis utcáiban az önkormányzat teljesen megtiltja a kirakodást, itt a reklámstandok kihelyezése sem megengedett.
A standok beszerzése a boltosok feladata, azonban eleget kell tenniük a határozatban szereplő esztétikai leírásnak.
Boltonként legfennebb három stand kihelyezése engedélyezett. A standok kihelyezése bérleti díj kifizetéséhez kötött, az engedély egy évre szól, amely kérésre meghosszabbítható.

(közlemény)

fotó: www.slagercenter.ro

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>