Hallgasd online

Most szól

Paprika Rádió

A második legjobb dolog Kolozsváron

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Nem pakolhatják az utcára termékeiket a zöldségboltosok

A kolozsvári tanács kedden megszavazott határozata szerint ezentúl a boltok elé kizárólag reklám céljából tehetik ki a termékeket a kolozsvári árusok.

Az árusok közvetlenül a bolt előtt helyezhetik el a standjukat úgy, hogy a járdát legalább 3 méteres szélességben szabadon kell hagyniuk a járókelők számára.

Az Oláh Emese alpolgármester által kidolgozott határozat szerint az árusok egységes, az esztétikai bizottság által jóváhagyott standokat helyezhetnek el az üzletek előtti közterületre.

A belváros kis utcáiban az önkormányzat teljesen megtiltja a kirakodást, itt a reklámstandok kihelyezése sem megengedett.
A standok beszerzése a boltosok feladata, azonban eleget kell tenniük a határozatban szereplő esztétikai leírásnak.
Boltonként legfennebb három stand kihelyezése engedélyezett. A standok kihelyezése bérleti díj kifizetéséhez kötött, az engedély egy évre szól, amely kérésre meghosszabbítható.

(közlemény)

fotó: www.slagercenter.ro

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>