Hallgasd online

Most szól

Pete Tong ft. Becky Hill

Sing It Back

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Ivóvizet biztosítanak a város több pontján

Újabb három helyszínen biztosítanak ivóvizet Kolozsváron a kánikulára való tekintettel.

Kolozs megye is narancsszínű, azaz másodfokú hőségriadó alatt áll, a nappali csúcshőmérséklet 35 Celsius fok körül mozog, ilyenkor a városházának kötelező gondoskodnia róla, hogy az utcán tartózkodók is vízhez jussanak.

Az ideiglenes ivókutakat a Hunyadi téren a közszállítási jegyiroda előtt, a magyar színház előtt, illetve a Mărăști téren a központ felé közlekedő trolik megállójában alakították ki.
A rögzített ivókutak is működnek a Főtéren, a Béke téren, a Széchenyi téren, a Bocskai téren, a Deák Ferenc utcán és az Unió utcai megállóban.

Ráadásul a város gyógyszertáraiban is ingyen ivóvízhez lehet jutni – tájékoztat a kolozsvári polgármesteri hivatal.

(primariaclujnapoca.ro)

fotó: www.cluj.com

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN