Hallgasd online

Most szól

The Revivalists

Wish I Knew You

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Közel 80 ezer fesztiválozó az Untoldon

Több mint 76.000 fesztiválozó lépte át az UNTOLD varázslatos kapuit a fesztivál első napján. A dán énekesnő, MØ, először lépett fel Romániában és a koncert előtt azt nyilatkozta, hogy eddig csak jókat hallott az UNTOLD fesztiválról: "Annyira boldog vagyok, hogy lehetőségem volt az UNTOLD fesztiválon koncertezni. Először vagyok Romániában, de más előadótól már sok jót hallottam a fesztiválról és a romániai közönségről." A fesztivál és a varázslat hivatalos megnyitója, tűzcsóvák és tűzijáték kíséretében zajlott. A Sárkány fészekben, vagyis a Nagyszínpadon, első nap fellépett többek között Charli XCX, Dillon Francis, Axwell &Ingrosso és Hardwell.ű

(Paprika Rédió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>