Hallgasd online

Most szól

Pete Tong ft. Becky Hill

Sing It Back

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Közel 80 ezer fesztiválozó az Untoldon

Több mint 76.000 fesztiválozó lépte át az UNTOLD varázslatos kapuit a fesztivál első napján. A dán énekesnő, MØ, először lépett fel Romániában és a koncert előtt azt nyilatkozta, hogy eddig csak jókat hallott az UNTOLD fesztiválról: "Annyira boldog vagyok, hogy lehetőségem volt az UNTOLD fesztiválon koncertezni. Először vagyok Romániában, de más előadótól már sok jót hallottam a fesztiválról és a romániai közönségről." A fesztivál és a varázslat hivatalos megnyitója, tűzcsóvák és tűzijáték kíséretében zajlott. A Sárkány fészekben, vagyis a Nagyszínpadon, első nap fellépett többek között Charli XCX, Dillon Francis, Axwell &Ingrosso és Hardwell.ű

(Paprika Rédió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN