Hallgasd online

Most szól

Wellhello

Szethagyott ruhak

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Szerdáig még érvényben maradnak a forgalomkorlátozások a Sétatér környékén

Bár hétfő reggel véget ért a fesztivál a Kolozsvár Aréna környékén, a bontási munkálatok miatt
szerdáig, augusztus 9-e 23:00 óráig teljesen le van zárva a közúti forgalom elől a Stadion sétány. Kedd 4:30-ig korlátozzák a közúti forgalmat a Bem utca Függetlenség sétány és Fürdő utca közti részén.

Ugyancsak kedd 4:30-ig lezárva marad a Függetlenség sétányt a Garibaldi híd és Rákóczi híd közti részén. Ehhez kapcsolódik, hogy augusztus 8-án, 4:30-tól augusztus 9-én, 4:30-ig a Függetlenség sétány Garibaldi híd és Bem utca közötti részén marad a korlátozás.

Továbbra is felfüggesztve marad 102-es villamos közlekedése, augusztus 8-a 4:30-ig. Ebben az időszakban autóbuszok helyettesítik a villamost, amelyek a 101-es módosított vonalán közlekednek a Bucsony és a Baross tér között.

(ctp.ro)

 

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>