Hallgasd online

Most szól

Miley Cyrus

Miss You So Much

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Szerdáig még érvényben maradnak a forgalomkorlátozások a Sétatér környékén

Bár hétfő reggel véget ért a fesztivál a Kolozsvár Aréna környékén, a bontási munkálatok miatt
szerdáig, augusztus 9-e 23:00 óráig teljesen le van zárva a közúti forgalom elől a Stadion sétány. Kedd 4:30-ig korlátozzák a közúti forgalmat a Bem utca Függetlenség sétány és Fürdő utca közti részén.

Ugyancsak kedd 4:30-ig lezárva marad a Függetlenség sétányt a Garibaldi híd és Rákóczi híd közti részén. Ehhez kapcsolódik, hogy augusztus 8-án, 4:30-tól augusztus 9-én, 4:30-ig a Függetlenség sétány Garibaldi híd és Bem utca közötti részén marad a korlátozás.

Továbbra is felfüggesztve marad 102-es villamos közlekedése, augusztus 8-a 4:30-ig. Ebben az időszakban autóbuszok helyettesítik a villamost, amelyek a 101-es módosított vonalán közlekednek a Bucsony és a Baross tér között.

(ctp.ro)

 

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>