Hallgasd online

Most szól

Yesyes

Te meg en

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Szerdáig még érvényben maradnak a forgalomkorlátozások a Sétatér környékén

Bár hétfő reggel véget ért a fesztivál a Kolozsvár Aréna környékén, a bontási munkálatok miatt
szerdáig, augusztus 9-e 23:00 óráig teljesen le van zárva a közúti forgalom elől a Stadion sétány. Kedd 4:30-ig korlátozzák a közúti forgalmat a Bem utca Függetlenség sétány és Fürdő utca közti részén.

Ugyancsak kedd 4:30-ig lezárva marad a Függetlenség sétányt a Garibaldi híd és Rákóczi híd közti részén. Ehhez kapcsolódik, hogy augusztus 8-án, 4:30-tól augusztus 9-én, 4:30-ig a Függetlenség sétány Garibaldi híd és Bem utca közötti részén marad a korlátozás.

Továbbra is felfüggesztve marad 102-es villamos közlekedése, augusztus 8-a 4:30-ig. Ebben az időszakban autóbuszok helyettesítik a villamost, amelyek a 101-es módosított vonalán közlekednek a Bucsony és a Baross tér között.

(ctp.ro)

 

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>