Hallgasd online

Most szól

Yesyes

Te meg en

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Aqua parkot hoznak létre a Kolozsvár melletti Kajántó településen

Bár évek óta tervben van egy aqua park létrehozása a városban, Emil Boc polgármester elmondása szerint egyelőre egyetlen, kolozsvári vízi parkkal kapcsolatos önkormányzati projekt sincs jóváhagyva.

A kolozsvár melleti Kajántó településen épp egy aqua park épül, a teljes beruházást a kormány 20 millió euróval támogatja. Emellett a helyi hatóságok a közeli tavat és környékét is rendbe teszik. Az Idegenforgalmi Minisztérium jóvágyásával a tó melletti területen lehetővé teszik a halászatot, a vízi biciklizést, és további szabadidős tevékenységek biztosítására készülnek.

A vízi park teljes területe 6,6 hektárt fed le. Mintegy két évig dolgoztak a megvalósításhoz szükséges tanulmányon, hogy valami egészen különlegeset, európait hozzanak létre.
Két év alatt szeretnének végezni a munkálatokkal – nyilatkozta Lucia Suciu, Kajántó polgármestere.

A polgásmester javasolja, hogy a környéken szállás- és termálturusztikai lehetőségeket biztosítsanak a téli időszakra is.

(actualdecluj.ro)

fotó: www.actualdecluj.ro

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>