Hallgasd online

Most szól

U2

Sweetest Thing

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Aqua parkot hoznak létre a Kolozsvár melletti Kajántó településen

Bár évek óta tervben van egy aqua park létrehozása a városban, Emil Boc polgármester elmondása szerint egyelőre egyetlen, kolozsvári vízi parkkal kapcsolatos önkormányzati projekt sincs jóváhagyva.

A kolozsvár melleti Kajántó településen épp egy aqua park épül, a teljes beruházást a kormány 20 millió euróval támogatja. Emellett a helyi hatóságok a közeli tavat és környékét is rendbe teszik. Az Idegenforgalmi Minisztérium jóvágyásával a tó melletti területen lehetővé teszik a halászatot, a vízi biciklizést, és további szabadidős tevékenységek biztosítására készülnek.

A vízi park teljes területe 6,6 hektárt fed le. Mintegy két évig dolgoztak a megvalósításhoz szükséges tanulmányon, hogy valami egészen különlegeset, európait hozzanak létre.
Két év alatt szeretnének végezni a munkálatokkal – nyilatkozta Lucia Suciu, Kajántó polgármestere.

A polgásmester javasolja, hogy a környéken szállás- és termálturusztikai lehetőségeket biztosítsanak a téli időszakra is.

(actualdecluj.ro)

fotó: www.actualdecluj.ro

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia & Marsalkó Dávid - Hajnali kör

  2. Honeybeast – Idevaló

  3. No-Sugar – Egyetlenem

  4. Follow The Flow - Nem tudja senki

  5. Jason Mraz - Have It All

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN