Hallgasd online

Most szól

Ofenbach

Be Mine

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Aqua parkot hoznak létre a Kolozsvár melletti Kajántó településen

Bár évek óta tervben van egy aqua park létrehozása a városban, Emil Boc polgármester elmondása szerint egyelőre egyetlen, kolozsvári vízi parkkal kapcsolatos önkormányzati projekt sincs jóváhagyva.

A kolozsvár melleti Kajántó településen épp egy aqua park épül, a teljes beruházást a kormány 20 millió euróval támogatja. Emellett a helyi hatóságok a közeli tavat és környékét is rendbe teszik. Az Idegenforgalmi Minisztérium jóvágyásával a tó melletti területen lehetővé teszik a halászatot, a vízi biciklizést, és további szabadidős tevékenységek biztosítására készülnek.

A vízi park teljes területe 6,6 hektárt fed le. Mintegy két évig dolgoztak a megvalósításhoz szükséges tanulmányon, hogy valami egészen különlegeset, európait hozzanak létre.
Két év alatt szeretnének végezni a munkálatokkal – nyilatkozta Lucia Suciu, Kajántó polgármestere.

A polgásmester javasolja, hogy a környéken szállás- és termálturusztikai lehetőségeket biztosítsanak a téli időszakra is.

(actualdecluj.ro)

fotó: www.actualdecluj.ro

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>