Hallgasd online

Most szól

Nothing But Thieves

Sorry

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Aqua parkot hoznak létre a Kolozsvár melletti Kajántó településen

Bár évek óta tervben van egy aqua park létrehozása a városban, Emil Boc polgármester elmondása szerint egyelőre egyetlen, kolozsvári vízi parkkal kapcsolatos önkormányzati projekt sincs jóváhagyva.

A kolozsvár melleti Kajántó településen épp egy aqua park épül, a teljes beruházást a kormány 20 millió euróval támogatja. Emellett a helyi hatóságok a közeli tavat és környékét is rendbe teszik. Az Idegenforgalmi Minisztérium jóvágyásával a tó melletti területen lehetővé teszik a halászatot, a vízi biciklizést, és további szabadidős tevékenységek biztosítására készülnek.

A vízi park teljes területe 6,6 hektárt fed le. Mintegy két évig dolgoztak a megvalósításhoz szükséges tanulmányon, hogy valami egészen különlegeset, európait hozzanak létre.
Két év alatt szeretnének végezni a munkálatokkal – nyilatkozta Lucia Suciu, Kajántó polgármestere.

A polgásmester javasolja, hogy a környéken szállás- és termálturusztikai lehetőségeket biztosítsanak a téli időszakra is.

(actualdecluj.ro)

fotó: www.actualdecluj.ro

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>