Hallgasd online

Most szól

Wellhello

Szethagyott ruhak

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Aqua parkot hoznak létre a Kolozsvár melletti Kajántó településen

Bár évek óta tervben van egy aqua park létrehozása a városban, Emil Boc polgármester elmondása szerint egyelőre egyetlen, kolozsvári vízi parkkal kapcsolatos önkormányzati projekt sincs jóváhagyva.

A kolozsvár melleti Kajántó településen épp egy aqua park épül, a teljes beruházást a kormány 20 millió euróval támogatja. Emellett a helyi hatóságok a közeli tavat és környékét is rendbe teszik. Az Idegenforgalmi Minisztérium jóvágyásával a tó melletti területen lehetővé teszik a halászatot, a vízi biciklizést, és további szabadidős tevékenységek biztosítására készülnek.

A vízi park teljes területe 6,6 hektárt fed le. Mintegy két évig dolgoztak a megvalósításhoz szükséges tanulmányon, hogy valami egészen különlegeset, európait hozzanak létre.
Két év alatt szeretnének végezni a munkálatokkal – nyilatkozta Lucia Suciu, Kajántó polgármestere.

A polgásmester javasolja, hogy a környéken szállás- és termálturusztikai lehetőségeket biztosítsanak a téli időszakra is.

(actualdecluj.ro)

fotó: www.actualdecluj.ro

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>