Hallgasd online

Most szól

Maroon 5 ft. Christina Aguilera

Moves Like Jagger

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Pénteken indul útjára a Yuppi Ride adománygyűjtő expedíció

A Yuppi Tábor idei harmadik kiadása juvenilis idiopátiás artritisszel és onkológiás megbetegedéssel diagnosztizált gyerekek és kamaszok számára szervezett tábort, összesen 28, az egész országból érkező fiatal vesz részt jelenleg is a programokon.

Az augusztus 13-19. között zajló Yuppi élményterápiás táborból augusztus 18-án, pénteken Katona Alpár és Szénás Zoltán indul útjára a Yuppi Ride nevet viselő expedíciójára. A két kolozsvári fiatal három héten keresztül, 1800 kilométeres távban teker biciklivel, a Mont Blanc csúcsát mászva meg végezetül. Útjuk során adományokat gyűjtenek a Yuppi Táborok számára.

A táborok résztvevőinek többféle aktivitás biztosítotanak a szevezők: magaskötélpályán való mászás, lovaglás, evezés, íjászat, kézművesség, fényképezés, színház várja az idelátogatókat.

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület, kolozsvári székhellyel, 2011 óta szervez élményterápiás táborokat Mezősályin, Maros megyében.

(közlemény)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>