Hallgasd online

Most szól

Chvrches

Leave a Trace

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Örülsz annak, hogy fesztiválvárossá nőtte ki magát Kolozsvár?

Igen - 88.8%
Nem - 11.2%

Szavazatok száma: 303
A szavazás lejárt : 31 aug. 2017 - 00:00

Pénteken indul útjára a Yuppi Ride adománygyűjtő expedíció

A Yuppi Tábor idei harmadik kiadása juvenilis idiopátiás artritisszel és onkológiás megbetegedéssel diagnosztizált gyerekek és kamaszok számára szervezett tábort, összesen 28, az egész országból érkező fiatal vesz részt jelenleg is a programokon.

Az augusztus 13-19. között zajló Yuppi élményterápiás táborból augusztus 18-án, pénteken Katona Alpár és Szénás Zoltán indul útjára a Yuppi Ride nevet viselő expedíciójára. A két kolozsvári fiatal három héten keresztül, 1800 kilométeres távban teker biciklivel, a Mont Blanc csúcsát mászva meg végezetül. Útjuk során adományokat gyűjtenek a Yuppi Táborok számára.

A táborok résztvevőinek többféle aktivitás biztosítotanak a szevezők: magaskötélpályán való mászás, lovaglás, evezés, íjászat, kézművesség, fényképezés, színház várja az idelátogatókat.

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület, kolozsvári székhellyel, 2011 óta szervez élményterápiás táborokat Mezősályin, Maros megyében.

(közlemény)

Szórakozás

Beépített ütközésgátló van a madarakban

Meglepően egyszerű oka van annak, hogy a madarak sohasem ütköznek össze a levegőben: mindig jobbra térnek ki egymás elől.

Bővebben...:

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A méregtelenítés akkor a leghatékonyabb, amikor alszunk, a szervezetünk ilyenkor regenerálja és építi újjá a szöveteket.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Irie Maffia - Wake Up
  2. Roy és Ádám - Szerelmi állapot

  3. Pál Dénes - Hagyom

  4. Ed Sheeran - Shape Of You

  5. Ákos - Átölel

     

Teljes lista >>