Hallgasd online

Most szól

Rudimental

Waiting All Night

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Süllyesztett szeméttározókat létesít Kolozsvár-szerte az önkormányzat

Összesen száz, földbe süllyesztett szeméttározó létrehozását kezdeményezte Kolozsvár Polgármesteri Hivatala. Az új hulladékgyűjtő pontok a jelenleg is létező szeméttározók helyére kerülnek, és lehetővé teszik a szelektív hulladékgyűjtést, nem utolsó sorban esztétikailag is kellemesebb látványt nyújtanak, illetve a lakónegyedek közötti területek szennyezésének is elejét veszik. A süllyesztett hulladéktározók kialakítására a hazai piacon viszonylag újdonságnak számít: egy betonaknát alakítanak ki, abba helyezik el a rágcsáló- és rongálódásbiztos hulladéktározót - áll az önkormányzat közleményében. A beruházás összege hozzáadottérték-adó nélkül 5,3 millió lej.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. No-Sugar – Egyetlenem

  2. Hiperkarma - Napsütötte rész

  3. Jason Mraz - Have It All

  4. Kygo ft. Miguel - Remind Me To Forget

  5. Rudimental ft. Jess Glynne & Macklemore - These Days

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN