Hallgasd online

Most szól

Republic

Rajzoljunk almokat

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Süllyesztett szeméttározókat létesít Kolozsvár-szerte az önkormányzat

Összesen száz, földbe süllyesztett szeméttározó létrehozását kezdeményezte Kolozsvár Polgármesteri Hivatala. Az új hulladékgyűjtő pontok a jelenleg is létező szeméttározók helyére kerülnek, és lehetővé teszik a szelektív hulladékgyűjtést, nem utolsó sorban esztétikailag is kellemesebb látványt nyújtanak, illetve a lakónegyedek közötti területek szennyezésének is elejét veszik. A süllyesztett hulladéktározók kialakítására a hazai piacon viszonylag újdonságnak számít: egy betonaknát alakítanak ki, abba helyezik el a rágcsáló- és rongálódásbiztos hulladéktározót - áll az önkormányzat közleményében. A beruházás összege hozzáadottérték-adó nélkül 5,3 millió lej.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>