Hallgasd online

Most szól

Paprika Rádió

A második legjobb dolog Kolozsváron

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Jobban táncolsz, mint én?

Liviu Dragnea szerint az Igazságszolgáltatási Felügyelet autónómmá válása mellett döntenek

Több lehetőséget is számba vesznek az Igazságszolgáltatási Felügyelet sorsát illetően, és valószínűleg az a javaslat kerül majd be az igazságügyi törvényeket módosító tervezetbe, amely szerint a testület autonóm intézménnyé válik - nyilatkozta hétfőn Liviu Dragnea képviselőházi elnök.

Liviu Dragnea elmondta, hogy ő augusztus 24-én kérte, hogy kezeljék nyugodtabban az igazságügyi törvények módosításával kapcsolatos javaslatokat. A miniszter már akkor hangsúlyozta, hogy az egyik változat szerint autonóm intézménnyé válik a felügyelet, Dragnea támogatja ezt – nyilatkozta a Tăriceanu szenátusi elnökkel való hétfői egyeztetését követően.

A szociáldemokrata pártelnök hozzátette, az igazságügyi törvényekről nem esett szó a találkozón; arról, hogy milyen módon kerül majd a tervezet a parlamentbe, Tăriceanu csehországi látogatása után döntenek.

(agerpres)

Szórakozás

11 éves a Paprika Rádió!

11 év alatt elképesztő mennyiségű jó zenét játszottunk! Elhoztuk nektek a legnagyobb neveket, rengeteg új magyar zenekart mutattunk be Kolozsvárnak, és elvittünk a legtutibb koncertekre!

Bővebben...:

Tíz új magyar játékfilm a 17. Filmtettfeszten

A Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle műsorára idén is új magyar egészestés filmek kerültek, egy részüket romániai premierként vetítik..

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>