Hallgasd online

Most szól

Robbie Williams

Love My Life

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Liviu Dragnea szerint az Igazságszolgáltatási Felügyelet autónómmá válása mellett döntenek

Több lehetőséget is számba vesznek az Igazságszolgáltatási Felügyelet sorsát illetően, és valószínűleg az a javaslat kerül majd be az igazságügyi törvényeket módosító tervezetbe, amely szerint a testület autonóm intézménnyé válik - nyilatkozta hétfőn Liviu Dragnea képviselőházi elnök.

Liviu Dragnea elmondta, hogy ő augusztus 24-én kérte, hogy kezeljék nyugodtabban az igazságügyi törvények módosításával kapcsolatos javaslatokat. A miniszter már akkor hangsúlyozta, hogy az egyik változat szerint autonóm intézménnyé válik a felügyelet, Dragnea támogatja ezt – nyilatkozta a Tăriceanu szenátusi elnökkel való hétfői egyeztetését követően.

A szociáldemokrata pártelnök hozzátette, az igazságügyi törvényekről nem esett szó a találkozón; arról, hogy milyen módon kerül majd a tervezet a parlamentbe, Tăriceanu csehországi látogatása után döntenek.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>