Hallgasd online

Most szól

Lady Gaga

Look What I Found

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Melyik évszakban a legszebb Kolozsvár?

Tavasz - 11.8%
Nyár - 9.8%
Ősz - 23.5%
Tél - 2%
Tavasznyárősztél :) - 52.9%

Szavazatok száma: 51
A szavazás lejárt : 29 okt. 2018 - 08:56

Megújul a Kolozsváron történő kereskedésre vonatkozó szabályzat

Új szabályzatot készített a kolozsvári önkormányzat a város területén és  kereskedelmi tevékenységet kifejtők számára. Az új szabályozás váltja azt a 2009-ben elfogadott,  több ízben módosított, és időközben elavult termékekkel és szolgáltatásokkal zajló kereskedelmi szabályzatot. 

Az új szabályozás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a város területén zajló kereskedés ne sértse az esztétikai szabályokat és a közízlést. Például nem tehetők ki az üzlethelyiségeknek, kereskedéseknek homlokzatára temetkezési vállalkozásokra jellemző tárgyak, fürdőszoba-berendezési tárgyak, építőanyagok, vagy bútorok.

A vendéglátóipari egységek 22 óra utáni nyitva tartásához társas házak esetén szükséges a közvetlen szomszédok engedélye. Azok a szórakozóhelyek, amelyek közterületen teraszt működtetnek, a működés szünetelése alatt a bútorokat össze kell gyűjteniük és erre kialakított helyszínen kell tárolniuk.

Árcsökkentési akciót és kiárusításokat évente kétszer, télen január 15. és április 15. között illetve nyáron, augusztus 1. és október 31 között szervezhetnek az üzletek, és erről értesíteniük kell a polgármesteri hivatalt legalább 15 nappal a kiárusítás elkezdése előtt.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Unique - Egy lépéssel a föld felett (rmx)

  2. Swanky Tunes & LP - Day By Day

  3. Honeybeast – Idevaló

  4. Bob Sinclar - I Believe

  5. Rúzsa Magdolna - Légzés

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN