Hallgasd online

Most szól

Keresztes Ildiko

Jatszom

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Megújul a Kolozsváron történő kereskedésre vonatkozó szabályzat

Új szabályzatot készített a kolozsvári önkormányzat a város területén és  kereskedelmi tevékenységet kifejtők számára. Az új szabályozás váltja azt a 2009-ben elfogadott,  több ízben módosított, és időközben elavult termékekkel és szolgáltatásokkal zajló kereskedelmi szabályzatot. 

Az új szabályozás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a város területén zajló kereskedés ne sértse az esztétikai szabályokat és a közízlést. Például nem tehetők ki az üzlethelyiségeknek, kereskedéseknek homlokzatára temetkezési vállalkozásokra jellemző tárgyak, fürdőszoba-berendezési tárgyak, építőanyagok, vagy bútorok.

A vendéglátóipari egységek 22 óra utáni nyitva tartásához társas házak esetén szükséges a közvetlen szomszédok engedélye. Azok a szórakozóhelyek, amelyek közterületen teraszt működtetnek, a működés szünetelése alatt a bútorokat össze kell gyűjteniük és erre kialakított helyszínen kell tárolniuk.

Árcsökkentési akciót és kiárusításokat évente kétszer, télen január 15. és április 15. között illetve nyáron, augusztus 1. és október 31 között szervezhetnek az üzletek, és erről értesíteniük kell a polgármesteri hivatalt legalább 15 nappal a kiárusítás elkezdése előtt.

(közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. No-Sugar – Egyetlenem

  2. Hiperkarma - Napsütötte rész

  3. Jason Mraz - Have It All

  4. Kygo ft. Miguel - Remind Me To Forget

  5. Rudimental ft. Jess Glynne & Macklemore - These Days

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN