Hallgasd online

Most szól

Honeybeast

Ul

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

A sürgősségi és egészségügyi helyzetek megfelelő kezelése lesz a prioritása a téli időszakban

A sürgősségi és egészségügyi helyzetek megfelelő kezelése lesz a belügyminisztérium prioritása a téli időszakban, nyilatkozta Carmen Dan belügyminiszter a prefektusokkal tartott videokonferencián.

A belügyminiszter elmondta, országszerte jelenleg körülbelül 1.000 mentőautó és nyolc SMURD-os repülőgép áll rendelkezésre, hamarosan további 2.700 mentőkocsival bővül a géppark.

Carmen Dan azt kérte a megyei közegészségügyi igazgatóságoktól, hogy naprakész listát készítsenek a várandósokról és azon személyekről, akik dialízisre szorulnak. Továbbá felkérte a helyi önkormányzatokat, hogy készítsék elő azokat a helyiségeket, ahová behúzódhatnak a hajléktalanok a tél folyamán.

A miniszter arra kérte a prefektusokat, hogy ellenőrizzék a csúszásgátló anyagkészletet és vizsgálják át a hóeltakarításra kötött szerződéseket a 2017-2018-as időszakra vonatkozóan. A belügyi tárca vezetője arra figyelmeztetett mindenkit, hogy nem fogadnak el kifogásokat a mulasztások miatt.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>