Hallgasd online

Most szól

AC DC

Hard as a rock

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

A sürgősségi és egészségügyi helyzetek megfelelő kezelése lesz a prioritása a téli időszakban

A sürgősségi és egészségügyi helyzetek megfelelő kezelése lesz a belügyminisztérium prioritása a téli időszakban, nyilatkozta Carmen Dan belügyminiszter a prefektusokkal tartott videokonferencián.

A belügyminiszter elmondta, országszerte jelenleg körülbelül 1.000 mentőautó és nyolc SMURD-os repülőgép áll rendelkezésre, hamarosan további 2.700 mentőkocsival bővül a géppark.

Carmen Dan azt kérte a megyei közegészségügyi igazgatóságoktól, hogy naprakész listát készítsenek a várandósokról és azon személyekről, akik dialízisre szorulnak. Továbbá felkérte a helyi önkormányzatokat, hogy készítsék elő azokat a helyiségeket, ahová behúzódhatnak a hajléktalanok a tél folyamán.

A miniszter arra kérte a prefektusokat, hogy ellenőrizzék a csúszásgátló anyagkészletet és vizsgálják át a hóeltakarításra kötött szerződéseket a 2017-2018-as időszakra vonatkozóan. A belügyi tárca vezetője arra figyelmeztetett mindenkit, hogy nem fogadnak el kifogásokat a mulasztások miatt.

(agerpres)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>