Hallgasd online

Most szól

Yesyes

Te meg en

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Hosszútávon fel kell számolni a pataréti gettót Oláh Emese alpolgármester szerint

Oláh Emese alpolgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a városi szegénység és társadalmi kirekesztés visszaszorítása érdekében az önkormányzat részvételével alakult akciócsoport Kolozsváron.

Az Inkluzív Kolozsvár Egyesület (Asociația Clujul Incluziv) nevű akciócsoport célja a Pataréten élő több mint 1100 veszélyeztetett helyzetű roma és nem roma személy társadalmi felzárkóztatásának elősegítése.

Az egyesület tevékenységére annak az országos operatív programnak a költségvetéséből kap finanszírozást, amely az Európai Bizottság Helyi Fejlesztési eszköze révén született meg. Ez az országos program a 20 ezres lakosszámot meghaladó települések veszélyeztetett zónáiban léptethető életbe.
 
Az akciócsoport célkitűzései között az is szerepel, hogy a veszélyeztetett személyek számára elérhetővé teszi a közszolgáltatásokat, az egészségügyi szolgáltatásokat, lakáskörülményeik, tanulási lehetőségeik javítására törekszik, javít a városi infrastruktúrán, egészséges környezetet alakít ki és közszállítást biztosít számukra.

(közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>