Hallgasd online

Most szól

Rudimental

Waiting All Night

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Hosszútávon fel kell számolni a pataréti gettót Oláh Emese alpolgármester szerint

Oláh Emese alpolgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a városi szegénység és társadalmi kirekesztés visszaszorítása érdekében az önkormányzat részvételével alakult akciócsoport Kolozsváron.

Az Inkluzív Kolozsvár Egyesület (Asociația Clujul Incluziv) nevű akciócsoport célja a Pataréten élő több mint 1100 veszélyeztetett helyzetű roma és nem roma személy társadalmi felzárkóztatásának elősegítése.

Az egyesület tevékenységére annak az országos operatív programnak a költségvetéséből kap finanszírozást, amely az Európai Bizottság Helyi Fejlesztési eszköze révén született meg. Ez az országos program a 20 ezres lakosszámot meghaladó települések veszélyeztetett zónáiban léptethető életbe.
 
Az akciócsoport célkitűzései között az is szerepel, hogy a veszélyeztetett személyek számára elérhetővé teszi a közszolgáltatásokat, az egészségügyi szolgáltatásokat, lakáskörülményeik, tanulási lehetőségeik javítására törekszik, javít a városi infrastruktúrán, egészséges környezetet alakít ki és közszállítást biztosít számukra.

(közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. No-Sugar – Egyetlenem

  2. Hiperkarma - Napsütötte rész

  3. Jason Mraz - Have It All

  4. Kygo ft. Miguel - Remind Me To Forget

  5. Rudimental ft. Jess Glynne & Macklemore - These Days

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN