Hallgasd online

Most szól

Hevesi Tamas

Egyszer Talan

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Hosszútávon fel kell számolni a pataréti gettót Oláh Emese alpolgármester szerint

Oláh Emese alpolgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a városi szegénység és társadalmi kirekesztés visszaszorítása érdekében az önkormányzat részvételével alakult akciócsoport Kolozsváron.

Az Inkluzív Kolozsvár Egyesület (Asociația Clujul Incluziv) nevű akciócsoport célja a Pataréten élő több mint 1100 veszélyeztetett helyzetű roma és nem roma személy társadalmi felzárkóztatásának elősegítése.

Az egyesület tevékenységére annak az országos operatív programnak a költségvetéséből kap finanszírozást, amely az Európai Bizottság Helyi Fejlesztési eszköze révén született meg. Ez az országos program a 20 ezres lakosszámot meghaladó települések veszélyeztetett zónáiban léptethető életbe.
 
Az akciócsoport célkitűzései között az is szerepel, hogy a veszélyeztetett személyek számára elérhetővé teszi a közszolgáltatásokat, az egészségügyi szolgáltatásokat, lakáskörülményeik, tanulási lehetőségeik javítására törekszik, javít a városi infrastruktúrán, egészséges környezetet alakít ki és közszállítást biztosít számukra.

(közlemény)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>