Hallgasd online

Most szól

Rudimental

Waiting All Night

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Ön szerint van értelme tüntetni?

Több mint 420 ezer turista látogatott Kolozsvárra ebben az évben

Több mint 420 ezer turista látogatott Kolozsvárra ebben az évben. Ez a szám folyamatosan növekszik. Augusztus 31-ig a külföldi turisták száma 38,2 %-kal emelkedett a tavalyi év ugyanezen időszakához képest.

Egy felmérés szerint január elsejétől augusztus 31-ig több mint 420 ezer turista szállt meg Kolozsváron, amelyből több min 91 ezeren külföldről érkeztek.

A legtöbb látogató Magyarországról, Németországból, Olaszországból, az Egyesült Királyságból, valamint Franciaországból érkezett.

Ezáltal Kolozsvár az egyik leglátogatottabb városok között szerepel Romániában, ami 2017 első félévét illeti.
(citynews.ro)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. No-Sugar – Egyetlenem

  2. Hiperkarma - Napsütötte rész

  3. Jason Mraz - Have It All

  4. Kygo ft. Miguel - Remind Me To Forget

  5. Rudimental ft. Jess Glynne & Macklemore - These Days

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN