Hallgasd online

Most szól

The Verve ft Jay Z

Bitter Sweet Symphony

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

A tervben lévő nyolc regionális kórházak közül egyet Kolozsváron építenek

Az elkövetkező időszakban kérni fogják a helyi önkormányzatoktól, hogy jelöljék ki az öt regionális kórház megépítéséhez szükséges területeket - nyilatkozta Florian Bodog egészségügyi miniszter a szerdai kormányülés elején.

A kormányülésen Mihai Tudose miniszterelnök az öt regionális kórház helyzetéről érdeklődött. A kormányprogramban összesen nyolc regionális kórház megépítésének terve szerepel. Jászvásáron, Kolozsváron és Craiován már beazonosították a területeket és a szükséges pénzforrásokat is.

A kormány szerdai ülésének napirendi pontjai között szerepel egy memorandum elfogadása is, amely alapján meghatározzák a későbbiekben, hogy milyen forrásokból építhetik meg a betervezett öt regionális kórházat az országban.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>