Hallgasd online

Most szól

Honeybeast

Igy jatszom

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Melyik évszakban a legszebb Kolozsvár?

Tavasz - 11.8%
Nyár - 9.8%
Ősz - 23.5%
Tél - 2%
Tavasznyárősztél :) - 52.9%

Szavazatok száma: 51
A szavazás lejárt : 29 okt. 2018 - 08:56

Hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújt segítséget az önkormányzat központja

Hátrányos helyzetű gyerekeknek és gyereknevelési készségek terén hiányosságokkal küszködő szülőknek nyújt segítséget az önkormányzat központja.
 
Szülők és Gyerekek Forrásközpontja néven nyílik család- és gyereksegítő létesítmény Kolozsváron. A központ a kolozsvári önkormányzat alárendeltségébe tartozó Szociális Igazgatóság Gyermek- és Családvédelmi Szolgálatának intézményeként fog működni a Király utca (I.C. Brătianu) 45. szám alatti ingatlanban.

A központ létrehozásával az önkormányzat tulajdonképpen egy jelenleg is működő tanácsadóközpont munkáját kívánja folytatni. 2014-ben az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapjának romániai kirendeltésge, a kolozsvári önkormányzat és  Szociális Igazgatósága, illetve az Alkoholizmus- és Szerfogyasztás-ellenes Szövetség által aláírt szerződés alapján kezdte el a működését a Kamaszok Forrásközpontja.

A kamaszokkal foglalkozó létesítmény ingyenesen használhatta az önkormányzat tulajdonában levő Király utcai ingatlant. Az UNICEF-projekt lezártával annak működtetői július 7-én átiratban kérték fel az önkormányzatot a munka továbbvitelére, arra, hogy 2018-ban is biztosítsa a központ működését. Az önkormányzat úgy döntött, hogy a tevékenységet kiterjeszti a kisgyerekekre is. A központ működtetése évi 150 ezer lejbe kerül.

Oláh Emese alpolgármester pénteken elmondta, hogy szerinte egyértelműen jó döntést hozott az önkormányzat azzal, hogy folytatja a központ tevékenységét, azonban a szolgáltatásokat láthatóbbá kell tenni, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségről, és minél több személyhez eljusson a segítség.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Unique - Egy lépéssel a föld felett (rmx)

  2. Swanky Tunes & LP - Day By Day

  3. Honeybeast – Idevaló

  4. Bob Sinclar - I Believe

  5. Rúzsa Magdolna - Légzés

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN