Hallgasd online

Most szól

Anthony Hamilton & Elayna Boynton

Freedom

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújt segítséget az önkormányzat központja

Hátrányos helyzetű gyerekeknek és gyereknevelési készségek terén hiányosságokkal küszködő szülőknek nyújt segítséget az önkormányzat központja.
 
Szülők és Gyerekek Forrásközpontja néven nyílik család- és gyereksegítő létesítmény Kolozsváron. A központ a kolozsvári önkormányzat alárendeltségébe tartozó Szociális Igazgatóság Gyermek- és Családvédelmi Szolgálatának intézményeként fog működni a Király utca (I.C. Brătianu) 45. szám alatti ingatlanban.

A központ létrehozásával az önkormányzat tulajdonképpen egy jelenleg is működő tanácsadóközpont munkáját kívánja folytatni. 2014-ben az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapjának romániai kirendeltésge, a kolozsvári önkormányzat és  Szociális Igazgatósága, illetve az Alkoholizmus- és Szerfogyasztás-ellenes Szövetség által aláírt szerződés alapján kezdte el a működését a Kamaszok Forrásközpontja.

A kamaszokkal foglalkozó létesítmény ingyenesen használhatta az önkormányzat tulajdonában levő Király utcai ingatlant. Az UNICEF-projekt lezártával annak működtetői július 7-én átiratban kérték fel az önkormányzatot a munka továbbvitelére, arra, hogy 2018-ban is biztosítsa a központ működését. Az önkormányzat úgy döntött, hogy a tevékenységet kiterjeszti a kisgyerekekre is. A központ működtetése évi 150 ezer lejbe kerül.

Oláh Emese alpolgármester pénteken elmondta, hogy szerinte egyértelműen jó döntést hozott az önkormányzat azzal, hogy folytatja a központ tevékenységét, azonban a szolgáltatásokat láthatóbbá kell tenni, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségről, és minél több személyhez eljusson a segítség.

(közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>