Hallgasd online

Most szól

The Chainsmokers

Young

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Egyedülálló zenei eseményen vehetnek részt a kolozsvári siketek és nagyothallók

November 15-én a kolozsvári Transilvania Állami Filharmónia próbájára várják a siketeket Farkas utca 5. szám alatt, az Auditorium Maxmiumban. A zene mindenkié! A siketeké is!(?) c. projekt lehetőséget teremt erdélyi siketek és nagyothallók számára, hogy sajátos módon, különleges módszerek segítségével fedezzék fel a zene világát.

A kolozsvári filharmónia zenészei segítségével bevezetik a siketeket a hangszerek világába: megismerkedhetnek a hangszerekkel, felfedezetik és átélhetik azok rezgéseit, a legkíváncsibbak akár ki is próbálhatják a hangszereket.

A próba után a jeltolmácsok kíséretében bejárják a koncerttermet és különböző helyszínekről követik a zenekari próbát.

Az országszinten egyedülálló zenei műhelyeket minden erdélyi siket és nagyothalló számára díjmentesen biztosítják Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön.

(közlemény)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>