Hallgasd online

Most szól

Pely Barna & Varga Zsuzsa

Vetkozes

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Melyik évszakban a legszebb Kolozsvár?

Egyedülálló zenei eseményen vehetnek részt a kolozsvári siketek és nagyothallók

November 15-én a kolozsvári Transilvania Állami Filharmónia próbájára várják a siketeket Farkas utca 5. szám alatt, az Auditorium Maxmiumban. A zene mindenkié! A siketeké is!(?) c. projekt lehetőséget teremt erdélyi siketek és nagyothallók számára, hogy sajátos módon, különleges módszerek segítségével fedezzék fel a zene világát.

A kolozsvári filharmónia zenészei segítségével bevezetik a siketeket a hangszerek világába: megismerkedhetnek a hangszerekkel, felfedezetik és átélhetik azok rezgéseit, a legkíváncsibbak akár ki is próbálhatják a hangszereket.

A próba után a jeltolmácsok kíséretében bejárják a koncerttermet és különböző helyszínekről követik a zenekari próbát.

Az országszinten egyedülálló zenei műhelyeket minden erdélyi siket és nagyothalló számára díjmentesen biztosítják Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Unique - Egy lépéssel a föld felett (rmx)

  2. Swanky Tunes & LP - Day By Day

  3. Honeybeast – Idevaló

  4. Bob Sinclar - I Believe

  5. Rúzsa Magdolna - Légzés

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN