Hallgasd online

Most szól

Kesh

Egszakadas

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Egyedülálló zenei eseményen vehetnek részt a kolozsvári siketek és nagyothallók

November 15-én a kolozsvári Transilvania Állami Filharmónia próbájára várják a siketeket Farkas utca 5. szám alatt, az Auditorium Maxmiumban. A zene mindenkié! A siketeké is!(?) c. projekt lehetőséget teremt erdélyi siketek és nagyothallók számára, hogy sajátos módon, különleges módszerek segítségével fedezzék fel a zene világát.

A kolozsvári filharmónia zenészei segítségével bevezetik a siketeket a hangszerek világába: megismerkedhetnek a hangszerekkel, felfedezetik és átélhetik azok rezgéseit, a legkíváncsibbak akár ki is próbálhatják a hangszereket.

A próba után a jeltolmácsok kíséretében bejárják a koncerttermet és különböző helyszínekről követik a zenekari próbát.

Az országszinten egyedülálló zenei műhelyeket minden erdélyi siket és nagyothalló számára díjmentesen biztosítják Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön.

(közlemény)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>