Hallgasd online

Most szól

The Chainsmokers

Young

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Az igazságügyi misziter szerint valótlan adatokat közöltek a szabadlábra helyezett elítéltek számáról

Tudorel Toader igazságügyi miniszter állítása szerint az Országos Börtönigazgatóság (ANP) szakszervezetének képviselői valótlan adatokat közöltek, amikor azt állították, hogy 1.200 fogvatartottat helyeztek szabadlábra a büntetés-végrehajtási jogorvoslat törvénye alapján.

"A szakszervezettől teljesen hibás információt adtak önöknek, mert november 7-én hivatalos dokumentumot kaptam az Országos Börtönigazgatóságtól arról, hogy a büntetés-végrehajtási jogorvoslat törvénye alapján 650 fogvatartottat helyeztek szabadlábra.

Ebben a 650-ben benne van az az 529 is, akiket az első napon engedtek ki' - magyarázta az igazságügyi miniszter csütörtökön.

A szaktárca vezetője kifejtette a törvény kidolgozóját kell megkérdezniük, miért nem készített egy hatástanulmányt a jogszabály kapcsán, ő csak végrehajtja a törvényt, mert ez a kötelessége.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>