Hallgasd online

Most szól

Kesh

Egszakadas

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Több mint 2.000 új, hibrid és elektromos autót vásároltak Romániában idén

2.074 új, hibrid és elektromos autót vásárolt a romániai lakosság az év első tíz hónapjában - ez 148%-os növekedést jelent az elmúlt esztendő ugyanezen időszakához viszonyítva - derül ki a Romániai Autógyártók és -importőrök Egyesületének (APIA) statisztikáiból.

2017 januárja és októbere között elektromos autókból 296-ot adtak el, több mint kétszer annyit, mint egy évvel korábban (103).

Az összes eladott új autó számához viszonyítva a környezetkímélő járművek aránya 2%.

A Romániai Autógyártók és -importőrök Egyesületének statisztikái szerint tavaly összesen 1.195 környezetkímélő járművet értékesítettek Romániában, ami 205%-os növekedést jelent a 2015-ös esztendőhöz viszonyítva.

(agerpres)

Szórakozás

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>