Hallgasd online

Most szól

Dagny

Wearing Nothing

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Mintegy 112 orvosi rendelő és 21 fogorvosi rendelő révén biztosít egészségügyi ellátást a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal

A Kolozsvári Polgármesteri Hivatal 112 orvosi rendelő és 21 fogorvosi rendelő révén biztosít egészségügyi ellátást a kolozsváriaknak.

Oláh Emese alpolgármester közösségi oldalán tette közzé, hogy a kolozsvári önkormányzat 75 000 lejes támogatást nyújtott a Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetemnek, amely egy fogorvosi rendelőt rendezett be az egyetem hallgatói számára.

Emellett 18 fogorvosi rendelő fogadja a diákokat és az óvodáskorú gyerekeket, további két rendelő pedig a Babeș-Bolyai Tudományegyetemet és az Ortodox Teológiai Intézetet szolgálja ki.

A felszerelést és annak karbantartási költségeit, illetve a fogyóeszközök és gyógyszerek költségeit az önkormányzat fedezi a helyi költségvetésből.

(közlemény)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>