Hallgasd online

Most szól

Blue

I Can

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Négyszázan vettek részt Babeș–Bolyai Tudományegyetem véradó kampányán

Négyszáznál többen adtak vért a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Adjunk vért közösen, a BBTE kezdi mottóju kampányban, amely november 20 és 24 között zajlott. Ezen kívül hatezernél többen vettek részt a véradás fontosságát és pozitívumait, valamint a romániai kórházakra jellemző vérhiányt ismertető tájékoztatókon – adja hírül az intézmény közleményében. A kampányban részt vett a Kolozsvári Véradó Központ és a Marosvásárhelyi Mobil Véradó Központ, amely a Iuliu Hațieganu Sportparkban, Kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem és a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Karának campusán fogadta a véradókat.

(Paprika Rádió, Cs.G./közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélőszettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>