Hallgasd online

Most szól

Blue

I Can

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Mégsem nő a büntetőpont értéke a közlekedési bírságok kapcsán

A jelenlegi 145 lejes szinten marad a közlekedési bírságok alapegységének számító büntetőpont értéke január elsejétől – jelentette be kedden a belügyminisztérium szóvivője.
Monica Dajbog emlékeztetett, hogy a jelenlegi KRESZ szerint egy büntetőpont értéke a mindenkori minimálbér tíz százaléka, ami jelenleg 145 lej. Ha nem módosul a törvény, akkor a minimálbér 1900 lejre emelésével ez az összeg január elsejétől 190 lejre nőne.
A kormány azonban egy sürgősségi rendelettel 145 lejben rögzíti a büntetőpont értékét.

(agerpres)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélőszettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>