Hallgasd online

Most szól

Balkan Fanatik

Feljott a nap

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Elfogadták a Legfelsőbb Bírói Tanács működését szabályozó törvény módosításait

Az igazságügyi törvények módosítására létrehozott parlamenti különbizottság elfogadta kedden a Legfelsőbb Bírói Tanács (CSM) működését szabályozó törvény módosításait.
Az erről szóló jelentést 13-an támogatták szavazatukkal. A Nemzeti Liberális Párt (PNL) két képviselője nem szavazott, miután egyikük a szavazás elhalasztását kérte, de ezt elutasították.
A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) képviselői 19 órakor elhagyták a bizottságot azzal az indokkal, hogy a reggel 9-kor kezdődött vita (amelyben két óra szüntet tartottak) túllépte a kijelölt időkeretet.
Az egyik legvitatottabb módosításnak a koalíciónak az a javaslata ígérkezett, az Igazságszolgáltatási Felügyelet kerüljön ki a Legfelsőbb Bírói Tanács fennhatósága alól, és alakuljon át önálló intézménnyé. Ezt az indítványt azonban végül elvetette a parlamenti testület.
(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>