Hallgasd online

Most szól

Balkan Fanatik

Feljott a nap

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Egyetértesz azzal, hogy korcsolyapálya épül a Mátyás király szoborcsoport köré?

Igen - 51.2%
Nem - 48.8%

Szavazatok száma: 205
A szavazás lejárt : 31 dec. 2017 - 00:00

Felfüggesztették a munkálatokat a marosvásárhelyi repülőtéren

A Maros megyei tanács jóváhagyásával felfüggesztették a munkálatokat hétfőn a marosvásárhelyi repülőtér kifutópályájának felújítását végző cégek.

Az indoklás szerint az alacsony hőmérséklet és a kedvezőtlent időjárási feltételek veszélyeztetik a munkálatok minőségét.

A felújítási munkálatokat 2018. január 31-ig függesztették fel, a kivitelezőnek erre az időszakra biztosítania kell a már elvégzett munkálatok konzerválását.

A Marosvásárhelyi Transilvania repülőtér kifutópályának teljes körű javítása októberben kezdődött el. A beruházás keretében felújítják a kifutópályát, a repülőtéri parkolókat, helyreállítják az összekötő utakat, a kiszolgáló utakat, felújítják a mozgási területeken található útburkolati jeleket, új eső- és szennyvízhálózatot, valamint szennyvíztisztító rendszert építenek ki, felújítják a fényrendszert és az elektromos vezetékeket, illetve különböző földmunkálatokat végeznek el.

A beruházás összértéke 53,5 millió lej.

(agerpres)

Szórakozás

Így kell kirakni a Rubik-kockát 4.59 másodperc alatt

A koreai SeungBeom Cho rakja ki a világon a leggyorsabban a Rubik-kockát. A logikai játék megszállottja október végén, az amerikai Illinois-ban megrendezett Chica Ghosts 2017 elnevezésű verseny első fordulójában teljesítette az elképesztő időt.

Bővebben...:

A legmeghatóbb kisfilm, amit Halloween-ra csak készíthettek

Ez a kétperces kisfilm csak látszólag szól a Halloweenről. Valójában a szeretet, a nyitottság, a család, és a feltétel nélküli elfogadás áll a középpontban. Mert embernek lenni jó. Na, de nem lőjük le a poént...

Bővebben...:

Paprika Top 40

  1. Bagossy Brothers Company - Kettőből egy

  2. Lóci Játszik - Nem táncolsz jobban mint én

  3. Nothing But Thieves - Sorry

  4. Caramel - Használd a szívedet

  5. ZZ Ward - Cannonball

Teljes lista >>