Hallgasd online

Most szól

Welshly Arms

Down To The River

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Csak az ottlakók bérelhetnek parkolóhelyet a városközpontban

Néhány újítással próbálja észszerűsíteni az önkormányzat a városi mobilitást. A Parkolókezelési Szabályzatot módosító tanácsi határozatot és a jövő évi parkolódíjakra vonatkozó határozatot a városi tanács december 19-i ülésén fogadta el.

A szabályzat módosítása a Városi Mobilitási Tervnek megfelelően történt, eszerint azok a kolozsváriak, akik nem laknak a városközpontban, jövőre már nem bérelhetnek itt parkolóhelyet.

Ugyanakkor újdonságot jelent, hogy jövőre a parkolási díjat bankkártyával, online is be lehet fizetni azokban a parkolókban, ahol nincs sorompó.

A tanács parkolódíjakra vonatkozó határozata szerint a városközpontban az éves parkolóbérletek az ott lakó magánszemélyek számára 76 lej.

A parkolóházakban 110 lejért bérelhetnek helyet a környékbeli városlakók, a jogi személyeknek ez esetben is magasabb a parkolási bérlet díj: 840 lejt kell kifizetniük.

A havi bérleti díjak az I zónában a helyieknek 25 lej. Jövőre 2,5 lejről 5 lejre nő a polgármesteri hivatal parkolójában a parkolási óradíj, este 7-től reggel 7-ig 5 lejbe kerül a parkolás és a parkolóhely-bérlési lehetőség is megszűnik.

Hivatalos munkaszüneti napokon 3 lejes lesz az óradíj. Ehhez képest a többi, negyedbeli parkolóban a parkolás óránként 2.5 lej. A parkolóházakban havi 210 lejért lehet parkolóhelyet bérelni. Új parkolóhelyeket január 3-a után online is lehet igényelni, a felület a polgármesteri hivatal honlapjáról lesz elérhető.

(közlemény)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN