Hallgasd online

Most szól

Paprika Rádió

A második legjobb dolog Kolozsváron

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Te mit szeretnél kapni/adni nőnapra!

Virágot - 55.8%
Ékszert - 7%
Utazást - 18.6%
Élményajándékot (színház, koncert) - 18.6%

Szavazatok száma: 43
A szavazás lejárt : 11 márc. 2019 - 13:45

Csak az ottlakók bérelhetnek parkolóhelyet a városközpontban

Néhány újítással próbálja észszerűsíteni az önkormányzat a városi mobilitást. A Parkolókezelési Szabályzatot módosító tanácsi határozatot és a jövő évi parkolódíjakra vonatkozó határozatot a városi tanács december 19-i ülésén fogadta el.

A szabályzat módosítása a Városi Mobilitási Tervnek megfelelően történt, eszerint azok a kolozsváriak, akik nem laknak a városközpontban, jövőre már nem bérelhetnek itt parkolóhelyet.

Ugyanakkor újdonságot jelent, hogy jövőre a parkolási díjat bankkártyával, online is be lehet fizetni azokban a parkolókban, ahol nincs sorompó.

A tanács parkolódíjakra vonatkozó határozata szerint a városközpontban az éves parkolóbérletek az ott lakó magánszemélyek számára 76 lej.

A parkolóházakban 110 lejért bérelhetnek helyet a környékbeli városlakók, a jogi személyeknek ez esetben is magasabb a parkolási bérlet díj: 840 lejt kell kifizetniük.

A havi bérleti díjak az I zónában a helyieknek 25 lej. Jövőre 2,5 lejről 5 lejre nő a polgármesteri hivatal parkolójában a parkolási óradíj, este 7-től reggel 7-ig 5 lejbe kerül a parkolás és a parkolóhely-bérlési lehetőség is megszűnik.

Hivatalos munkaszüneti napokon 3 lejes lesz az óradíj. Ehhez képest a többi, negyedbeli parkolóban a parkolás óránként 2.5 lej. A parkolóházakban havi 210 lejért lehet parkolóhelyet bérelni. Új parkolóhelyeket január 3-a után online is lehet igényelni, a felület a polgármesteri hivatal honlapjáról lesz elérhető.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Konyha - Százszor visszajátszott

  2. The Chainsmokers - Hope

  3. Tamáska Gabi – Bárhol

  4. Follow The Flow - Anyám mondta

  5. Shawn Mendes - Lost in Japan

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN