Hallgasd online

Most szól

Pharrell Williams

Happy

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hány éve hallgatod a Paprikát?

Már interneten is igényelhetnek parkolóhelyet a kolozsváriak

Január 3-tól igényelhetőek új parkolóbérletek a kolozsvári negyedekben, a kérések a Polgármesteri Hivatal Monostori út 7 szám alatti információs központjában és online is beküldhetőek.

Azok a kolozsváriak, akik már 2017-ben is rendelkeztek parkolóhellyel, és meghosszabbítanák a bérletet, ennek díját január 8-tól fizethetik be.

Parkolóhelyet állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező kolozsvári lakosok kérhetnek saját autójuk vagy céges autójuk számára a lakásuk környékén, utóbbi esetben be kell mutatniuk az autó használatára vonatkozó felhatalmazást.

Személyenként egy parkolóigénylési kérés iktatható. Az új igénylők esetében a parkolóhelyek szétosztása március 31-e után zajlik.

Bővebb információk a www.primariaclujnapoca.ro oldalon találhatók.

(közlemény)

Szórakozás

Színezd újra!

A fesztiválszezonban nagyszerű kiegészítő lehet a dioptria nélküli színes kontaktlencse, amit az Optipar üzletében is megtalálhatsz, vagy amelyet megnyerhetsz legújabb játékunkban. A feladatod csupán annyi, hogy mikor műsorvezetőnk jelez küldd el SMS-ben az Optipar szót, teljes neveddel együtt a 0744 351 951-es számunkra és rögtön sorsolási listára kerülsz. Minden nap végén kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 150 lej értékű színes kontaktlencsét nyer, mely lehet kék, zöld, lila, de más extrém színek közül is választhatsz. Ezzel pedig biztosan kitűnhetsz a fesztiválokon vagy egyéb nyári rendezvényen, de jó jöhet esetleg Halloweenkor.

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprika Top 40

  1. Camila Cabello - Liar

  2. Elefánt - Ég veled

  3. Dua Lipa - Don't Start Now

  4. Tones and I - Dance Monkey

  5. Maroon 5 - Memories

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN