Hallgasd online

Most szól

Welshly Arms

Down To The River

Hangtár

Videótár

Szerinted?

Hol hallgatod legtöbbet a Paprika Rádiót?

Otthon - 45.9%
Az autóban - 23.5%
Munkahelyen - 17.2%
Fülhallgatóval, bárhol - 13.4%

Szavazatok száma: 941
A szavazás lejárt : 26 ápr. 2018 - 00:00

Több mint 8 százalékkal nő a háztartási fogyasztók gázszámlája szerdától

Több mint 8 százalékkal nő a háztartási fogyasztók gázszámlája szerdától. A drágítást hétfőn hagyta jóvá az Országos Energiaár-szabályozó Ügynökség (ANRE).
Az áremelést a szolgáltatók kérték a hatóságtól. Az ügynökség döntése értelmében január 10-től havonta átlagosan 4 lej 80 banis árnövekedés várható háztartásonként.
Az Országos Energiaár-szabályozó Ügynökség korábban 2018 március végéig rögzítette a földgáz árát, ennek ellenére jóváhagyta a január 10-i áremelést.
Az indoklás szerint a drágításra egyrészt amiatt van szükség, hogy tavaly április elseje óta a belföldi termelésű földgáz árát szabadpiaci eljárással, a kereslet és kínálat alapján határozzák meg, emiatt a szolgáltatók a lakosságnak felszámolt díjszabás növelését kérték az államtól, mivel emelkedtek beszerzési költségeik.

A hatóság elemezte a szolgáltatók által beküldött adatokat, és helyt adott a kérésnek.

(kronika.ro / maszol.ro)

Szórakozás

Nyerj tőlünk piknikező túlélő szettet!

A szabadban való tökéletes kikapcsolódáshoz adunk egy nagy tál torockói sajtkülönlegességet, egy láda Igazi Csíki Sört és egy 500 lej értékű felső kategóriás Barbecook márkájú grillsütőt!

Részletek: https://bit.ly/2Fd6BjX

Paprikás kérdőív - Mondd el a véleményed és nyerj!

Kedves hallgató! Szeretnénk a Paprika Rádió kínálatát még színesebbé és gazdagabbá tenni, ezért arra kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, mely mindössze 3 percet vesz igénybe: https://goo.gl/JBuhNs Amennyiben a kérdéssor végén megadod neved és telefonszámod, részt veszel sorsolásunkon és március 5-én, hétfőn egy értékes ajándékcsomagot nyerhetsz! A kérdőív kitöltésének határideje március 4-e, vasárnap éjfél!

Paprika Top 40

  1. Eminem ft Ed Sheeran - River

  2. Rita Ora - Anywhere

  3. Living Room - Kirakat élet

  4. Tom Grennan - Found What Ive Been Looking For

  5. Ed Sheeran + Beyonce - Perfect

Teljes lista >>

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
Adatvédelmi tájékoztató RENDBEN